• Win toegang tot the Qube NL met Ali B
  • Optreden: Maandag 30 januari 17:30 uur, in The Harbour Club in Amsterdam
  • Een speciale videoboodschap van Ali zelf
  • Bij zijn? Vul onderstaande prijsvraag in!

Ali B

Presentator, cabaretier, coach in The Voice, ambassadeur voor War Child... dit alles is Ali B. Maar voordat Ali uitgroeide tot dit multi-talent was hij vooral: rapper! Dat rappen nog steeds zijn passie is gaat hij bewijzen in de aankomende Qube NL.

Daar brengt hij namelijk maandag 30 januari zijn bekendste raps ten gehore in een unieke en intieme setting. En daar kun jij bij zijn!

LIVE EN DICHTBIJ IN THE QUBE NL

Na o.a. Miss Montreal, Causes, Milow en Mr. Probz is het nu de beurt aan de Nederlandse rapper Ali B. Op maandag 30 januari verwelkomen wij Ali B. op het podium van the Qube NL, als onderdeel van het tv-programma Soundcheckers.

Uiteraard is the Qube zoals je gewend bent: live en intiem! Wil je bij dit exclusieve miniconcert zijn? Vul dan onderstaande prijsvraag in.

Bij zijn?

Toegang winnen is heel simpel! Ali B. heeft in onderstaand filmpje een bijzondere boodschap voor je. Hij heeft namelijk even een speciale the Qube NL rap uit zijn mouw geschud!

Aan jou de taak om de volgende zin van deze rap te verzinnen. Als Ali het kan dan kan jij het ook! De meeste originele inzendingen winnen toegang voor 2 personen tot the Qube NL met Ali B!

Winnaars ontvangen uiterlijk maandag 30 januari voor 12:00 uur bericht.

Update: Deze actie is inmiddels voorbij, de winnaars zijn persoonlijke op de hoogte gebracht.