Afgelopen zaterdag stond Nielson in de AFAS Live voor de tweede editie plaats van zijn Weet Je Wat Het Is-show.

Tijdens de show speelde Nielson zijn grootste hits, maar dat deed hij niet alleen. Onder andere Ali B, Diggy Dex en Racoon beklommen samen met de 'Hotelsuite'-zanger het podium.

Maar een spetterend optreden is niet alles wat Nielson die avond voor zijn fans in petto had. Net als vorig jaar bracht hij namelijk tijdens het concert gewoon weer onaangekondigd een nieuw album uit!


VergeetMeLiedjes

5 liedjes staan er op de nieuwe EP van Nielson. Maar voor de echte fans klinken deze nummers misschien wel bekend in de oren.

En dat is ook niet zo vreemd, het zijn namelijk ook liedjes die Nielson al jaren speelt tijdens optredens. Hij heeft deze nummers alleen nog nooit eerder uitgebracht.

Tot nu dan! De tweede editie van Weet Je Wat Het Is leek de zanger een mooi moment om deze 5 liedjes uit te brengen in een speciale unplugged-versie, zodat je ze altijd kan beluisteren en niet alleen tijdens één van zijn optredens!


Klonk de albumtitel Vergeetmeliedjes jou ook zo bekend in de oren? Ons in ieder geval wel. ;-) Iedere vrijdag draait Q-dj Joep namelijk ook een Vergeet-Mij-Liedje op de radio!