Altijd al eens Dordrecht willen bezoeken? Dat kan nu op wel een hele bijzondere manier met een hele speciale gids: Nielson!

Interactieve tour

De singer-songwriter gaat in een nieuwe interactieve video bezoekers door 'zijn' Dordrecht rondleiden. "Veel mensen weten het misschien niet, maar ik ben een geboren en getogen Dordtenaar en trots op mijn stad. De historie, de prachtige panden maar natuurlijk ook de stad van vandaag de dag. Ik wilde de mensen ook een keer laten zien waarom ik zo trots op mijn stad ben en bezoekers van buiten de stad laten zien wat mijn eigen stad nou eigenlijk te bieden heeft", laat hij weten.

Je bezoekt de Zuid-Hollandse stad online door middel van bewegende beelden en gesproken teksten. Aan de hand van jouw eigen keuzes krijg je via de website www.indordrecht.nl, of je nu een toerist of inwoner van de stad bent, een aantal tips voorgeschoteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om onontdekte parels op het gebied van winkelen, horeca, cultuur en actieve uitjes die maar weinig mensen zouden kennen.


Zelf heeft de zanger er bovendien ook nog iets aan gehad. "Tijdens de voorbereidingen en opnamedag ontdekte ik zelf ook nog vele mooie plekjes."