• Qmusic presents Coldplay in Brussel op 6 augustus 2022
  • Win tickets inclusief treinreis en verblijf voor twee personen 
  • Alleen in de Q-middagshow bij Domien
  • Maandag 25 juli t/m donderdag 28 juli

Na wat hints gedropt te hebben, kwam Coldplay vorig jaar oktober met het nieuwe album Music of the Spheres. Dat de band na 22 jaar nog steeds een plekje claimt in de muziekindustrie, bewezen ze met de catchy hits 'Higher Power' en 'My Universe' (samen met BTS). Het negende studioalbum was voor de band gelukkig ook weer reden genoeg om te gaan touren! Met Music of the Spheres World Tour komen ze (helaas) niet naar Nederland, maar wél naar onze zuiderburen: België.

Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion staan maar liefst vier keer in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Voor de show op zaterdag 6 augustus hebben wij 2 tickets bemachtigd die jij kunt winnen! Q en Domien zorgen voor de reis, het hotel en de tickets voor de show op 6 augustus in Brussel. Maar wat moet je doen om deze toffe prijs te winnen?

WIN TICKETS

Luister van maandag 25 juli 16:00 uur uur t/m donderdag 28 juli 19:00 uur naar de Q-middagshow. Domien maakt hier namelijk elke dag één letter bekend. Weet jij de code van vier letters op donderdag? Stuur dan 'COLDPLAY' in de Q-app. 

Word je teruggebeld? Dan reis je (op onze kosten) af naar onze zuiderburen met jouw +1 voor de onvergetelijke show van Coldplay in Brussel!

Q-dj Domien leest alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden