Leuk nieuws om de week mee te beginnen: Coldplay komt weer naar Nederland! Op zaterdag 15 en zondag 16 juli 2023 staat de band in de Johan Cruijff ArenA voor Qmusic presents: Music Of The Spheres World Tour. 

Het is het eerste concert in zes jaar van Coldplay in ons land. Wil je daar bij zijn? De ticketverkoop start aanstaande donderdag om 10 uur via Ticketmaster en je wint binnenkort ook tickets bij Qmusic.

Vorige week ontstonden de eerste geruchten over een concert in Amsterdam nadat fans hiervoor hints ontdekte in de videoclip van Humankind, dat deze week de Alarmschijf is bij Qmusic. De clip geeft een mooi beeld van wat fans volgend jaar kunnen verwachten in de ArenA.


Duurzame tour

Coldplay wil met hun tour zo min mogelijk impact maken op het milieu. Daarom worden bijna alle shows aangedreven door 100% duurzame energie en maken ze gebruik van het eerste tourwaardige batterijsysteem ter wereld. Bovendien helpen fans met elektrische fietsen en kinetische dansvloeren én worden zonnepanelen en windturbines geplaatst om het concert aan te drijven.

Foto: Getty Images