• Maak jij de lekkerste tosti van Nederland?
  • Menno Barreveld gaat proeven en kiest de winnaar
  • Luister van woensdag 8 t/m vrijdag 17 mei 2019 (actievoorwaarden)

Alright stop. Tosti time! De all time favorite aan de lunchtafel. Want zeg nou eerlijk... Een goede tosti verveelt toch nooit? En anders bouw je er één met andere ingrediënten. Je hebt ze namelijk in allerlei soorten en maten. Dus creatievelingen en tosti-liefhebbers opgelet!

De lekkerste tosti van Nederland

Er zijn honderden manieren om een lekkere tosti te maken. Als kaasland staat kaas natuurlijk met stip op nummer 1, maar verder zijn de mogelijkheden eindeloos. Zoet, hartig, in de mix, kom maar op. Q-dj Menno Barreveld gaat op zoek naar de lekkerste en meest creatieve tosti van Nederland. Dus laat je creativiteit de vrije loop.

Recepten gezocht

Menno gaat van woensdag 8 t/m vrijdag 17 mei 2019 op zoek naar de lekkerste tosti van Nederland. Via onderstaand formulier kun je je unieke tosti recept met eigen verzonnen tosti naam insturen. Hij zal maandag 13 t/m donderdag 16 mei de meest unieke tosti's gaan proeven. Iedere dag wordt er een tosti als kanshebber genomineerd. Alle luisteraars die met hun creatieve tosti bij Menno in de uitzending komen, krijgen het Beemster kaas tosti pakket met een tosti apparaat en diverse kazen. 

Maar zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn. En die wordt op vrijdag 17 mei door Menno gekozen. De winnaar krijgt de officiële titel 'Lekkerste tosti van Nederland'. Daarnaast komt de tosti als 'Tosti van de maand' op de menukaart bij The Tosti Club. Zodat meerdere mensen ervan kunnen genieten. Uiteraard is de eerste hap aan Menno en de winnaar op locatie.