• Tijdens Catch the Summerhit maak je kans op te gekke summer gadgets
  • Speel mee in de Qmusic app
  • Deze actie is afgelopen

Het is een feestje voor de muziekliefhebbers: je maakt in juli namelijk kans op de vetste summer gadgets door simpelweg naar je favoriete zomernummers te luisteren! 

Gotta catch em all!

Ga naar de app, zeg dat je wil meespelen en ontvang jouw persoonlijke Summerhit-kaart. Hoor je op de radio* een van jouw Summerhits? Open snel de app en tap op 'bevestig'. Heb je vijf hits afgevinkt? Dan maak je kans op een van de summer gadgets! Sommige prijzen zijn maar beperkt beschikbaar, dus daarvoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! 

Download de Q-app

Hier maak je kans op

De eerste week was de hoofdprijs een heerlijk Collistar Sun Essential-pakket. De tweede week maakte je kans op een mooie DAB+ radio en coole outfit van OppoSuits. In de laatste week bieden we dé oplossing voor alle oververhit momenten! Koel in no time af met een mobiele airco van Inventum! Dé summer musthave voor ieder huis! Of kies voor de ventilator van Inventum. Deze zet je snel op en past in iedere hoek van je huis. Vanaf nu geen oververhitte, slapeloze nachten meer! Naast deze prijzen kan je ook kiezen voor veel leuke Q-prijzen.

*Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic Summer, Qmusic Limburg, Qmusic non-stop etc

Hier vind je de actievoorwaarden