• Proef de vrijheid
  • Check in bij Igmar van maandag 12 t/m donderdag 15 november
  • En maak kans op één maand gratis reizen in het gehele OV met NS Flex (actievoorwaarden)

Spontane dingen zijn vaak het leukst. En toch laten we ons in het dagelijks leven vaak beperken door 'inflexibele' dingen. Als je een bericht van je beste vriend zou krijgen die 100 km verder weg woont om af te spreken, zou je dan de trein pakken? Of als je geen saldo op je OV chipkaart hebt staan, zou je die ene verjaardag dan toch maar overslaan? Zonde. En daarom bieden wij de oplossing.

Klaar voor een spontane actie?

Gaan en staan waar je wilt? Check. Volop genieten van keuzevrijheid? Check. Altijd in voor spontane acties? Check. Dan is het tijd om in te checken. Dat kan inmiddels al volop in het openbaar vervoer, maar.... vanaf maandag 12 november kan het ook 'Bij Igmar' (19.00-21.00). 

Dit doe je door 'check in' via een bericht in de Qmusic app te sturen. Laat ons in datzelfde bericht weten hoe jij de vrijheid van het reizen in het OV met NS Flex zou invullen en waarom. En met wie wil je dit avontuur beleven? De beste, mooiste en leukste verhalen komen in de uitzending Bij Igmar en winnen 1 maand vrij reizen met NS Flex. We zijn al helemaal into het flexwerken, dus waarom niet ook flex reizen?