• Luister van maandag 6 mei t/m vrijdag 17 mei 2019 voor hints
  • De eerste Uitverkorene heeft zich gemeld! Daniël wint €10.000,-
  • De tweede Uitverkorene heeft zich gemeld. Liane wint €10.000,-
  • Gebruik de gezichtsscanner in de Qmusic-app en ontdek of jij De Uitverkorene bent
  • Maak kans op €10.000,- (actievoorwaarden)

Iemand in Nederland heeft €10.000,- gewonnen, maar hij of zij weet dit zelf nog niet: De Uitverkorene van Qmusic. Onze privédetective is weer het land in gegaan op zoek naar die ene, bijzondere persoon die tienduizend euro rijker is. Als hij of zij zich meldt natuurlijk. Misschien ben jij het wel...!

UPDATE: De Uitverkorene 2019 heeft zich gemeld, deze actie is voorbij.


Ben jij de Uitverkorene?

Vanaf 6 mei zijn we twee weken lang met z'n allen in de ban van De Uitverkorene. Met iedere werkweek een unieke Uitverkorene, dus 2 verschillende profielen. 

Iedere week delen we op de radio en online hints, waardoor je meer te weten komt over het profiel van De Uitverkorene. Deze hints zijn op vier momenten per dag op de radio te horen: om 08:00, 11:00, 14:00 en 17:00 uur. Via deze hints kom je er steeds meer achter of jij aan het profiel voldoet. Luister dus goed of je jezelf herkent in het geschetste profiel. Mocht je het vermoeden hebben dat jij zomaar eens De Uitverkorene zou kunnen zijn, dan kun je dit direct checken in de Qmusic app. 

Gezichtsscan 

Om erachter te komen of jij De Uitverkorene bent, ga je via de Qmusic app onderaan in de menubalk naar het item: Uitverkorene. Hier kun je een foto van jezelf maken die door de gezichtsscanner wordt gehaald. Je krijgt dan direct te zien hoeveel overeenkomst je hebt met De Uitverkorene. Als de match groot is, krijg je de melding dat je 50% of meer lijkt en dus eventueel De Uitverkorene kunt zijn. Indien je mogelijk De Uitverkorene bent, krijg je altijd binnen 24 uur een reactie (dan wel via de radio, dan wel via een sms).

Heb je de Qmusic app nog niet? Download hem dan hier:

Download de Q-app

Meldt De Uitverkorene zich tijdig, dan stopt het spel voor die week en maken we op de radio bekend wie matchte met het profiel en €10.000,- krijgt. Uiteraard maken we de identiteit (voornaam) van De Uitverkorene alleen bekend als hij of zij zichzelf bekend wil maken. 

Is De Uitverkorene bekend? Dan maken we de week erna opnieuw door middel van hints een profiel bekend en start het spel weer van vooraf aan. De laatste dag dat we het spelen is vrijdag 17 mei. Voor iedere week geldt: Heeft De Uitverkorene zich niet op tijd gemeld? Dan wint deze persoon helaas geen € 10.000,- en stopt het spel voor die week.

Extra hints via social media

Om het profiel nog completer te maken, geven we iedere week een extra hint via onze social media kanalen. Nog een bron om in de gaten te houden voor het compleet maken van je dossier. 

Volg Q op Facebook

Volg Q op Instagram

Hints gemist? Check hieronder wat er al bekend is gemaakt over De Uitverkorene.