Je kunt het je haast niet voorstellen... maar 2019 is het laatste jaar van dit decennium. Er is al bijna 10 jaar voorbij sinds 2010. We namen afscheid van Hyves, de iPad werd geïntroduceerd en Mark Rutte werd minister-president. Ondertussen gaf Beatrix de kroon aan Willem-Alexander en behaalde het Nederlands voetbalelftal de tweede plek tijdens het WK in Zuid-Afrika. Veel herinneringen, dus tijd om de beste muziek uit deze periode op een rijtje te zetten. 

Dat doen we van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei met de Q-top 500 van de 10's. Bedankt voor het massaal insturen van je favorieten (we hebben een record aantal lijstjes ontvangen)! En veel plezier met de 500 beste nummers van dit decennium deze week op je radio.   

Bekijk hier de lijst of download hier de pdf.

Win Q-live tickets voor WiSH Outdoor

Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, BLØF, Lucas & Steve, De Jeugd van Tegenwoordig... Het zijn artiesten die in de Top 500 van de 10's staan, maar ook op het podium van WiSH Outdoor. Dit festival vindt plaats op 5, 6 en 7 juli in Beek en Donk en jij kunt erbij zijn.

De hele week geven we tijdens de Top 500 weekendtickets (inclusief camping!) weg voor WiSH Outdoor. Met als ultieme klapper: een reis voor 2 naar WiSH Outdoor in Mexico. Dus nóg een goede reden om af te stemmen op de Q-top 500 van de 10's! 

Check hier meer over de Q-live tickets voor WiSH Outdoor.