• Luister naar de Top 500 van de 10's en bel 0909 9596 (45 cpg) zodra je David Guetta, Marshmello of Lucas & Steve hoort.
  • Kom je in de uitzending? Dan win je 2 Q-live tickets voor WiSH Outdoor + camping
  • Hoofdprijs: reis voor 2 personen naar WiSH Outdoor Mexico!

Het festivalseizoen is in volle gang! En zodra we de confettisnippers van de Qmusic Foute Party eind juni hebben opgeruimd, staat er een heel vet event op je te wachten: WiSH Outdoor

In het weekend van 5, 6 en 7 juli 2019 is Beek en Donk het toneel van één van de grootste festivals van het jaar. Met een toffe line-up met onder andere Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, BLØF, Lucas & Steve, De Jeugd van Tegenwoordig. 

Foute Stage

Qmusic is er ook bij met een speciale Qmusic Foute Stage. Met achter de draaitafels de Q-dj's en op het podium optredens van o.a. Ch!pz, Toy-Box en Cascada.

Tijdens de Top 500 van de 10's maak je kans op Q-live tickets voor WiSH Outdoor. Je krijgt toegang voor heel het weekend + een plek op de camping (neem zelf even een tentje mee). Maar dat is nog niet alles...

Hoofdprijs: Mexico

Aan het eind van de Top 500 geven we namelijk nog een hoofdprijs weg aan iedereen die zich in de dagen ervoor heeft gekwalificeerd op de radio: 2 tickets voor WiSH Outdoor in Mexico! Daar treden o.a. David Guetta, Marshmello, Dimitri Vegas & Like Mike en onze 'eigen' Lucas & Steve op.

Ga jij samen met een vriend of vriendin naar Monterrey voor WiSH Outdoor Mexico? Luister van maandag 29 april t/m donderdag 2 mei 2019 naar de Top 500 van de 10's en maak kans op deze te gekke prijs. En uiteraard worden reis en verblijf helemaal voor je geregeld.

Alles op een rijtje

Nog even alles handig op een rijtje:

WANNEER? WAT? WAAR? EN?
29 april t/m 2 mei 2019 Top 500 van de 10's bij Qmusic Luister en maak kans op Q-live tickets
25 mei 2019 WiSH Outdoor Mexico Monterrey, Mexico Let op: reis is van 24 t/m 27 mei

5 t/m 7 juli 2019 WiSH Outdoor Beek en Donk Luister en maak kans op Q-live tickets


Dit kun je verwachten

Benieuwd wat WiSH Outdoor precies is? Check de aftermovie van afgelopen jaar: