• 30 mei t/m 2 juni in de middagshow
  • Test jouw inschattingsvermogen
  • Maak kans op 500 euro én 20 weken gratis pizza

20 minuten challenge

20 minuten, dat zijn 1200 seconden. In deze tijd bezorgt Domino's een pizza aan je voordeur! Denk jij dat je kunt inschatten hoe snel deze tijd voorbij is zonder dat je ook maar iets ziet of hoort? Meld je dan nu aan voor de 20 Minuten Challenge bij Domien! Misschien word jij wel uitgenodigd in de Q-studio en mag jij het opnemen tegen een andere luisteraar. Druk jij het dichtst bij de 20 minuten op de knop? Dan win je 500 euro én 20 weken gratis pizza van Domino’s.

Meld je aan

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan onderaan deze pagina aan, neem het op tegen een andere luisteraar in de studio en maak kans!


Maak kans op 20 weken gratis pizza

Ben je niet geselecteerd? No worries. Op donderdag maak je nog eens extra kans! Domien geeft het startsein, wie het dichtst bij de 20 minuten PIZZA stuurt in de Q-app krijgt 20 weken gratis pizza van Domino’s. Domien maakt na 20 minuten maar liefst 3 winnaars bekend.

Let op: Q-dj Domien leest alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Klik hier voor de actievoorwaarden