• Meld jouw miskoop en krijg je geld terug!
  • Upload je foto
  • Maandag 25 t/m donderdag 28 oktober

Op het internet scoor je tegenwoordig gemakkelijk een oplader voor je telefoon voor nog geen €1, of een nieuwe galajurk voor een prikkie, vaak afkomstig uit een land buiten Europa. Helaas blijkt vaak... goedkoop is duurkoop. Vloog je oplader in de fik, heb je een 65 inch-flatscreen zonder Nederlandse ingangen of leek de jurk totaal niet op het plaatje, oftewel heb jij nog een flinke miskoop in de kast liggen? Laat het Domien weten en wie weet krijg jij je geld terug!

Domiens miskooploket

Luister van maandag 25 oktober tot en met donderdag 28 oktober tussen 16:00 uur en 19:00 uur naar de middagshow met Domien. Deel jouw miskoopverhaal hieronder met Domien en upload daarbij een foto van het product. Wie weet maak jij kans om jouw aankoopbedrag vergoed te krijgen én een gratis jaarlidmaatschap van de Consumentenbond om in het vervolg nóóit meer een miskoop te doen.

Check hier de actievoorwaarden en de privacyverklaring van de Consumentenbond.

Domiens Miskooploket is een samenwerking met de Consumentenbond. De Consumentenbond bundelt de klachten en biedt ze via de Europese koepelorganisatie BEUC aan bij het Europees Parlement. Zo wordt shoppen buiten de EU net zo veilig als binnen de EU.