• Domien tegen de sporters van TeamNL
  • Voorspel de curling competitie
  • 7 t/m 17 februari in de Q-middagshow
  • Win een Campina Sterke Start Ontbijtpakket met een Garmin smartwatch

De curlingbaan is gedweild en de stenen zijn geslepen. Domien is klaar voor het Nederlandse curlingkampioenschap, maar zijn de spelers van Team NL dat ook? Daar kom je van 7 t/m 17 februari achter! Dan spreekt Domien de spelers vanuit Peking over de voorbereidingen en/of de prestaties van de sporter maar er volgt nog één belangrijke vraag voor het curlingkampioenschap...

De Zwiep van Griep

Er staat tijdens de Olympische Spelen een curlingbaan op het Q-dakterras waarop een heuze curling competitie wordt gespeeld met Domien tegen de sporters van TeamNL. Sporters weten als geen ander hoe belangrijk een sterke start is en nu geven ze die uit handen aan niemand minder dan Anton Griep. Elke sporter heeft een gepersonaliseerde curlingsteen die nieuwslezer Anton Griep de baan op zwiept (oftewel de Zwiep van Griep). Domien stelt hen de vraag: 'Op een schaal van 1 - 10: hoe hard moet de Zwiep van Griep?'. De curlingsteen die het dichtstbij het middelste punt van de cirkel (‘het huis’) ligt, wint!

Voorspel en maak kans

Jij kunt door middel van een berichtje in de Q-app voorspellen wie jij denkt dat er die dag wint. App dan 'Anton namens TeamNL' of 'Domien'. Als jij het goed voorspelt maak je kans op een Campina Sterke Start Ontbijtpakket met een Garmin smartwatch .

Q-dj Domien leest alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Hier vind je de actievoorwaarden.