• Het Geluid is terug en vernieuwd!
  • Iedere werkdag, ieder uur tussen 07:00 en 19:00.

Het grootste geheim van het jaar is terug: Het Geluid. Slapeloze nachten, overuren voor je oren en dat alles met maar één doel: erachter komen WAT Het Geluid van Qmusic is. En dit jaar spelen we het nog net even iets anders. Je kunt namelijk zowel meedoen als radiospeler en als app-speler door je slechts 1x aan te melden via de Qmusic app. Je maakt dan ieder uur kans om gebeld te worden. En via het extra spel in de app kun je ieder uur tussen 07:00 en 19:00 meespelen met de kandidaat op de radio. 

Het Geluid is geraden!

Q-luisteraar Kim Stolk uit Pijnacker heeft Het Geluid geraden voor het recordbedrag van €63.700 euro belastingvrij, nooit eerder was Het Geluid zoveel waard! Zij gaf het antwoord: "Het vastklikken van het lipje van een fotolijstje."


Zelf kon Kim niet geloven dat haar antwoord het juiste was:Beluister Het Geluid

Hoe werkt het?

  1. Speel mee met Het Geluid. Meld je aan via de Qmusic-app.
  2. Als we in het bezit zijn van je telefoonnummer, meld je je automatisch aan als radiospeler en als app-speler.
  3. Na aanmelding met telefoonnummer maak je ieder uur kans om je antwoord op de radio te mogen geven.
  4. Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is € 100 meer waard.
  5. Ook kun je ieder uur meespelen met de Qmusic-app. Hoe dat werkt, zie je hieronder:

Zo speel je mee

Wil je meespelen met Het Geluid? Meld je aan via de gratis Qmusic app, zorg dat je ingelogd bent en druk op de button 'Doe mee met Het Geluid'. Dan maak je kans om gebeld te worden. Bekijk hier de actievoorwaarden.
Heb je een Windows telefoon of geen smartphone? Maar ben je wel Q-member en wil je graag kans maken om mee te spelen met Het Geluid op de radio? Meld je dan hier aan. Let erop dat je telefoonnummer dan wel ingevuld moet zijn. 

Download de Q-app

Een bericht van de jury

Op 13 september 09:30 bereikte Het Geluid het magische bedrag van € 40.000 euro. En dus kreeg Joep een bijzondere mededeling van De Jury.
Update: Je kunt geen vragen meer insturen voor De Jury.

De Jury helpt

Luister vanaf 26 september elke ochtend om half 8 naar het antwoord (JA of NEE) van De Jury en kom zo dichterbij het oplossen van het grootste geheim van het jaar. Antwoord gemist? Check dan onze Insta stories nog eens.

Het Geluid breekt record

Nog nooit is Het Geluid zóveel waard geweest! Vandaag na het antwoord om 17:30 uur bereikte Het Geluid een nieuw recordbedrag en wel van €63.600 belastingvrij!

In 2011 vestigde Mario Ploeger het record van €63.500 door aan te geven dat Het Geluid 'een telefoon in een beschermhoesje klikken' was. Weet jij wat Het Geluid nu is? Doe mee!


Foute antwoorden

Heb je een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, onder aan deze pagina kun je alle foute antwoorden terugvinden.