• Maak kans op een trip naar het Q-hotel in de sneeuw 
  • Met optredens van Nielson, Douwe Bob en Anne-Marie
  • Het Q-hotel in de sneeuw vindt plaats van 24 t/m 30 januari 2019
  • Meld je nu aan en speel mee van 22 t/m 26 december (actievoorwaarden

Update: je kunt je niet meer opgeven voor deze actie.

Stel je voor... Verse sneeuw, ondergaande zon, rode wangen van een dag skiën, drankje in je hand. Wat een leven! En dit alles onder het genot van een akoestisch optreden in de frisse buitenlicht van niemand minder dan Anne-Marie. Je weet wel, die van 'Ciao Adios' en 'Rockabye'. Dit wil je toch? Lees dan hieronder hoe je kans maakt om mee te gaan naar het Q-hotel in de sneeuw.

Beleef met ons het Q-hotel in de sneeuw

Het Q-hotel in de sneeuw is synoniem voor bijna een week lang feesten in Winter Wonderland, van 24 t/m 30 januari 2019 in Zell am See - Kaprun, Oostenrijk. Ruim vijf dagen zorgen wij samen met jou voor een te gekke tijd in de sneeuw, vol verrassingen.

Denk bijvoorbeeld aan te gekke, intieme optredens van Douwe Bob, Nielson en Anne-Marie. Uiteraard zijn onze eigen Q-dj's ook van de partij om de trip samen met jou te beleven. Aan écht alles is gedacht: van eten, drinken en entertainment tot aan de reis, skipas en overnachten. Hoef jij dan helemaal niets te doen? Jawel, zorgen dat je meegaat!

Hoe doe ik mee?

Douwe Bob, Nielson en Anne-Marie nodigen je vanaf nu van harte uit om je aan te melden via onderstaand formulier. 

Van 22 t/m 26 december spelen we dan in ieder programma met 2 geselecteerde luisteraars het Q-hotel in de sneeuw kerstballenspel. Je mag een willekeurige kerstbal uit onze kerstboom kiezen en die bevat een benaderingsvraag. Samen met je tegenspeler geef je antwoord: degene die er het dichtstbij zit, wint een kamer in het Q-hotel in de sneeuw en mag dus eind januari met ons mee.

All I want for Christmas is Q!