• Spin the wheel en kijk of 'ie op je verjaardag valt
  • Maak kans op €2.500 én 2-persoons M line matras 
  • Iedere ochtend om 06:20 uur (actievoorwaarden)
  • Telefoonnummer Q-studio: 0909 9596 (45 cent per gesprek + je gebruikelijke belkosten)

Jarig zijn is al een feest op zich. Trakteren, taart eten, lieve berichten én met een beetje geluk leuke cadeaus. Dit zijn tevens de ingrediënten voor ons spel: je verjaardag, een beetje geluk én cadeaus. Vanaf nu geven we iedere ochtend om 06:20 uur een draai aan Het Verjaardagsrad. 

Jouw verjaardag is geld waard

Vroeger hadden we Het Rad van Fortuin. Nu hebben we... Het Verjaardagsrad! 

Een goede verjaardag kan soms al een aardig zakcentje opleveren. Daar doen Mattie & Marieke nu nog een schepje bovenop met een verjaardagscadeau van €2.500 én een tweepersoons M line matras. Meedoen met jouw verjaardag? Lees hieronder hoe.

Hoe werkt het?

Echt iedereen kan meedoen. Het enige wat je nodig hebt, is namelijk je verjaardag! Iedere ochtend maken Mattie & Marieke in de uitzending de verjaardagsmaand voor die ochtend bekend. Bijvoorbeeld november. Ben jij jarig in november? Bel dan om 06:20 uur uur naar de studio. Het telefoonnummer is 0909 9596 (45 cent per gesprek + je gebruikelijke belkosten).

Om 06:20 uur maak je kans om Het Verjaardagsrad te winnen. Kom je in de uitzending dan krijg je sowieso €100 verjaardagsgeld! Mattie en Marieke draaien aan het rad genummerd van 1 t/m 31. Blijft het rad steken op jouw daadwerkelijke verjaardag, dan heb je dubbel prijs: €2.500 én een 2-persoons M line matras. 

Hieperdepiep..... Draaien maar! Mocht je de Qmusic-app nog niet hebben, download hem dan hier:

DOWNLOAD DE APP