- Luister Qmusic en win toegang tot the Qube met James Morrison
- Optreden: vrijdag 6 november eind van de middag, bij Q in Amsterdam
- Meedoen? Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je een hit met James op Q hoort

<< Klik hier om de beelden te bekijken van James Morrison in the Qube! >>

James Morrison wist hit na hit te scoren met nummers als 'Wonderful World', 'Broken Strings' en 'Slave To The Music'. Het is misschien even stil geweest rondom de Britse singer-songwriter, maar hij zit op dit moment mídden in zijn comeback.

De zanger ging al eens mee met de Q-snowcase, stond op de bühne van het Q-hotel en maakt zich nu klaar voor een bezoek aan the Qube!

Live en dichtbij

James Morrison komt naar Qmusic voor een intiem optreden in the Qube. Wil jij erbij zijn als deze ster een gig geeft in onze rode kubus? Luister dan van maandag 2 t/m vrijdag 6 november naar Q en bel 0909 9596 zodra je een hit van James Morrison hoort. Meedoen kan 24 uur per dag. Kom je in de uitzending, dan win je toegang voor 2 personen én het gloednieuwe album Higher Than Here. Ben je Q-member, dan heb je hieronder een extra kans op exclusieve toegang tot the Qube. Meedoen met de online prijsvraag kan t/m woendag 4 november 12.00 uur.

Update: je kunt niet meer meedoen aan de online prijsvraag. De winnaar is Jurrian van Irsel en krijgt persoonlijk bericht.