• Maak kans op een citytrip voor 2 personen naar Barcelona of Rome + 2 extra citytrips naar eigen keuze
  • Laat hieronder weten waarom jij de ideale reisbuddy bent voor Joost (Barcelona) of Hila (Rome)
  • En wie weet vlieg jij 3 t/m 5 november met Joost óf Hila naar één van deze Europese parels! (actievoorwaarden)

Barcelona, de stad van de Sagrada familia, Park Güell, voetbalstadion Camp Nou… en Joost! Of toch liever... Rome – de stad van het Colosseum, Vaticaanstad, Sint Pietersplein… en Hila! Wiens reisbuddy zou jij wel willen zijn? In deze Joost tegen Hila: the citytrip challenge maak je kans om met één van beide op citytrip te gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, mag je ook nog iemand meenemen. Pak die koffer dus maar vast in!

2 extra citytrips

De prijs van deze actie bestaat naast de citytrip naar Barcelona (met Joost) of naar Rome (met Hila) óók nog eens uit 2 extra citytrips, waar jullie alleen met z'n tweetjes kunnen genieten van een bijzondere Europese stad. Waar deze citytrips naartoe gaan is dus aan jullie zelf.  

Hoe maak je kans?

Stuur hieronder in voor welke stad je gaat, vertel ons waarom en laat weten waarom je de ideale reisbuddy bent voor Joost of Hila. Uiteraard mag je ook nog iemand mee nemen!

In de periode tussen 02 oktober en 28 oktober wordt er gebeld met luisteraars die hun motivatie mogen toelichten op de radio. Per stad worden er dan 3 kandidaten geselecteerd. Op 29 oktober kiezen Joost en Hila voor elkaar de ideale reisbuddy. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen in de beslissende city challenge op donderdagavond 2 november in de studio van Qmusic. Dus... Are you ready for take-off? 

Update: Je kunt je niet meer aanmelden voor deze actie.