• Actie is inmiddels afgelopen
  • Leef een dag met een Droomsalaris
  • Van 26 september t/m 29 september bij Mattie & Marieke
  • Extra winkans onderaan deze pagina

Hoe ziet een dag met een Droomsalaris eruit? Wie denkt er niet over na? Goed nieuws! Luister van 26 september t/m 29 september naar Mattie & Marieke want dan maak je kans op een Straat Staatsloten voor de 1 oktober Droomsalaristrekking en 'Een dag met een Droomsalaris'!

SPEEL MEE IN DE OCHTENDSHOW

Mattie & Marieke vertellen in de Q-ochtendshow een verhaal, met héél veel details. Het hele team (Mattie, Marieke, Tom van de Intercom, Joe Stagiair van de Show en Anne-Marie) komen terug in de verhalen die je hoort. Heb jij een goed geheugen? Geef dan antwoord op de vraag door een bericht te sturen in de Q-app. Uit alle goede inzendingen wordt dagelijks één winnaar gekozen die een Straat Staatsloten van de 1 oktober Droomsalaristrekking wint. Van deze 4 winnaars maakt één lucky bastard op donderdag 29 september kans op de hoofdprijs: 'Een dag met een Droomsalaris'. 

WAT IS 'EEN DAG MET EEN DROOMSALARIS'?

Jij en jouw +1 worden zaterdag 1 oktober thuis opgehaald door een privé chauffeur die jullie vervolgens naar een sterrenrestaurant in de buurt van Rotterdam rijdt voor een lunch. Maar dat is niet alles! Jullie gaan een privé-vaartocht maken in Rotterdam, een outfit shoppen met een personal shopper en je gaat door de visagie om er vervolgens tiptop uit te zien voor de fotoshoot die gepland staat. 's Avonds is het tijd voor een diner op een bijzondere plek. Naar huis gaan jullie nog even niet, want er is een hotelovernachting in een luxe hotel voor jullie geregeld. De volgende ochtend worden jullie door de privé chauffeur weer thuisgebracht. Je hoeft aan niets te denken want jullie hebben de hele dag een personal assistent tot jullie beschikking! Klinkt dat als een droom?!

EXTRA WINKANS

Nóg meer kans maken op een Straat Staatsloten voor de 1 oktober Droomsalaristrekking? Vul dan onderaan deze pagina jouw gegevens in en wie weet win je een Straat Staatsloten en maak je kans op 30 jaar lang €10.000,- netto per maand.

Let op: minimumleeftijd is 18 jaar (actievoorwaarden)

Voor het organiseren van Staatsloterij is een vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.