• Maak kans op een Straat Oudejaarsloten met een hoofdprijs 30 miljoen
  • Actie van maandag 27 december t/m vrijdag 31 december
  • Hoor jij Fritsie? App dan FRITSIE in de Q-app
  • Wil je weten hoe Fritsie klinkt? Klik hier.

Ken je Fritsie de Koekoeksklok al? Fritsie is de opvolger van Frummel, Freddie en Frekkel en speelt dit jaar de hoofdrol in de commercial van de Staatsloterij. Op oudejaarsdag oogt Fritsie droevig als hij uit zijn koekoeksklok komt. De eigenaar van Fritsie doet alles om hem weer gelukkig te maken. En dan wordt geluk gedeeld uit een onverwachte hoek...

Speel mee

Hoor jij Fritsie de Koekoeksklok tussen 07:00 en 19:00 uur (vrijdag tot 18:00 uur) op de radio? App dan FRITSIE in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan win je een straat Oudejaarsloten voor de Oudejaarstrekking van 31 december 2021. 

Met een Straat (10 loten met de eindcijfers 0 t/m 9) maak je kans op de Hoofdprijs van 30 miljoen euro belastingvrij. Dat is nog eens een knaller van een afsluiter van het jaar!

Nóg meer kans maken op die hoofdprijs? Vul dan onderaan deze pagina jouw gegevens in en wie weet win je een Straat Oudejaarsloten.

Let op: minimumleeftijd is 18 jaar (actievoorwaarden)
De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Voor het organiseren van Staatsloterij is aan Staatsloterij BV op 22 augustus 2017 vergunning verleend door de Kansspelautoriteit met kenmerk 01.014.103.