• Win een 9-daagse vakantie naar Curaçao!
  • Raad jij van wie de koffer is?
  • Deze actie is afgelopen

Als je denkt: 'Waar is de zon nou gebleven?' Die is in Curaçao! En jij misschien binnenkort ook wel. Doe mee met 'Mattie & Marieke: Lost and Found' en maak kans op een trip naar Curaçao.

Dit win je

Je vliegt voor 9 dagen naar Curaçao, verblijft op het prachtige LionsDive Beach Resort én geniet elke dag van volop zomerweer. Lekker met je voeten in het zand, de zon op je gezicht en een cocktail in je hand voor jou en je lover, vriend(in) of gezin. 

Zo doe je mee

Meld je hieronder aan door het formulier in te vullen. Van 28 september tot en met 2 oktober bellen Mattie & Marieke dagelijks twee luisteraars die het Mattie & Marieke: Lost and Found-spel spelen. Er staat een koffer van een BN'er in de studio waar Mattie & Marieke een voor een spullen uit halen. Wie raadt het snelst welke bekende Nederlander net terug is gekomen van Curaçao?  

Hier vind je de actievoorwaarden


Meer info met betrekking tot corona

Voor deze actie houden we het reisadvies van de Nederlandse overheid goed in de gaten. De reis kan alleen plaatsvinden zo lang Curaçao geel gebied blijft. De voucher die je wint is geldig tot 20 december 2021. Het actuele reisadvies vind je hier.