Qmusic voert bovengenoemde actie van donderdag 24 september 2020 tot en met vrijdag 2 oktober 2020. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.  

Klik hier voor de actiepagina

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Mattie & Marieke: Lost and Found’ wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic, in samenwerking met Curaçao Tourist Board. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie en zijn in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Curaçao Tourism Board.

2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

  • 18 jaar of ouder is;
  • Woonachtig is in Nederland;
  • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs; 

De wedstrijd staat niet open voor:

  • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
  • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
  • Personeelsleden en medewerkers van Curaçao Tourist Board;
  • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.
3. Verloop van het spel

Vanaf donderdag 24 september 2020 kan je je aanmelden via Qmusic.nl of via de Qmusic app voor de actie ‘Mattie & Marieke: Lost and Found’. Geef aan met wie je op vakantie wilt en waarom. En laat ons weten waarom jullie die reis naar Curaçao verdienen. Misschien wordt jij tussen maandag 28 september 2020 en vrijdag 2 oktober 2020 wel door Mattie & Marieke gebeld en mag jij meespelen met ‘Mattie & Marieke: Lost and Found’. Hoe gaat het spel in zijn werk? De koffer van een bekend persoon is gevonden en ligt in de studio van Qmusic. Hij/zij komt net terug van vakantie uit Curaçao. We hebben twee kandidaten aan de telefoon. Aan de hand van de items, die één voor één uit de koffer komen, moeten de kandidaten raden om welk bekend persoon het gaat. De kandidaten mogen maar één keer “STOP” zeggen en antwoorden. Heb je het goed? Dan win je een reis naar Curaçao. Als je het fout hebt gaat de andere kandidaat op vakantie. Indien internet- en telefoonverbindingen wegvallen, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic is niet verantwoordelijk voor het disfunctioneren van internetverbindingen, telefoons of inloggen via derden. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd.

4. Aanmelden

Aanmelden voor de Actie kan uitsluitend via Qmusic.nl of de Qmusic app. Om dit te kunnen doen moet je voldoen aan bovengenoemde voorwaarden. Daarnaast dien je alle gevraagde gegevens en motivaties in te vullen bij de aanmelding.

5. Kosten voor deelname

De aanmelding via Qmusic.nl en de Qmusic app is gratis evenals het downloaden van de Qmusic app. Deelname aan deze actie is daarmee geheel gratis.

6. De prijs

5x een 9 daagse reis (7 nachten) naar Curaçao voor max. 4 personen (afhankelijk van je aanmelding). Inclusief vlucht in economy class, uitgevoerd door KLM of TuiFly en verblijf in Morena Resort of Avila Beach Resort op basis van logies en ontbijt. De totale reis heeft een waarde van €1.000,- per persoon. Je ontvangt een voucher per mail met de uitleg hoe de voucher in te wisselen is. Deze voucher is geldig tot 20 december 2021, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de vlucht dient de winnaar rechtstreek contact op te nemen met Curaçao Tourist Board, zij boeken de vlucht. Na het printen van de tickets zijn wijzigingen niet meer mogelijk. Tevens krijgen de winnaars een aparte voucher van Curaçao Tourist Board voor het boeken van het hotel.

De reis is inclusief: - Retourvlucht; - Verblijf in een 2-persoonskamer, bij een gezin in een 4-persoonskamer; - De reis is op basis van logies en ontbijt.

 Deze reizen zijn exclusief: - Transfers in Nederland; - Transfer in het buitenland van het vliegveld naar het hotel en terug; - Parkeerkosten vliegveld Nederland; \ - Eventuele toeslagen voor stoel en bagage reserveringen; - Gebruik van de minibar; - Excursies en/of overige uitstapjes; - Reis,- en annuleringsverzekering (deze dient de prijswinnaar zelf af te sluiten); - Alle uitgave van persoonlijke aard; - Vermelding airline.

7. Bijkomende voorwaarden prijs

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van ten minste 3 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic is niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies van een product.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan interviews, foto- en videosessies voor publicatie of commerciële doeleinden. En hebben geen recht op een eventuele vergoeding voor het gebruik van deze beelden en/of audiofragmenten.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Bovendien worden de persoonlijke gegevens van de winnaars gedeeld met Bright8 alleen ten behoeve van de afhandeling van de Prijs. Bright8 zal deze gegevens daarna verwijderen en niet voor andere doeleinden gebruiken. Qmusic zal de gegevens verder niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

5) De Prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) Wanneer het Ministerie van Buitenlandse Zaken een oranje reisadvies afgeeft voor Curaçao voor de periode dat de winnaars zouden reizen, dan kunnen de reisdata aangepast worden volgens de voorwaarden van de airline en de accommodatie.

8) Indien de Prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.  t.a.v. Programma-afdeling DE KAUWGOMBALLENFABRIEK PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D 1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl KvK 32039594 BTW NL 0079.09.305.B.01