UPDATE BOUW:

De bouw zélf niet, maar Mattie & Marieke in de bouw voor nu wel. Je leest hier waarom. 

Vandaag begonnen Mattie & Marieke aan een week live-uitzenden vanaf de bouw. Voorafgaand aan de actie was iedereen getest. Helaas bleek eerder vanavond uit een nieuwe test dat iemand uit het team van de radiozender besmet is met het coronavirus. Om die reden wordt de themaweek helaas afgebroken. Mattie en Marieke én het volledige ochtendteam gaan in thuisquarantaine.

Hoewel Mattie en Marieke beiden zelf negatief zijn getest op het coronavirus moeten zij volgens de coronamaatregelen wel in quarantaine. Vanaf aanstaande woensdag hoor je Mattie & Marieke weer, maar dan vanuit huis. Die tijd is nodig om een locatiestudio op te bouwen en technisch zaken in orde te maken. Morgen neemt Q-dj Kai Merkcx het ochtendprogramma over. Hij is te horen van 06.00 tot 10.00 uur.

We gaan er alles aan doen om de themaweek te verplaatsen naar een later moment!De spullen zijn gepakt en de werkkleding ligt klaar, want Mattie & Marieke verhuizen voor een week naar een bouwplaats in Maassluis! Ze krijgen een uniek kijkje in het leven van de mannen en vrouwen op de bouw en leren zo meer over de bouwers die voor dag en dauw opstaan om Nederland een stukje mooier te maken.


Kijkje achter de steigers

Vroeg opstaan en hard werken, daar staan bouwers vaak om bekend maar er komt natuurlijk veel meer kijken bij dit vak. Mattie & Marieke krijgen een exclusief inkijkje in hun leven en leren de ins en outs van de bouw. Wat speelt er? Is het echt alleen een mannenwereld? Wat maakt dit werk zo leuk? Het hele ochtendteam, dus ook Joe Stagiair van de Show, Tom van de Intercom & Anne-Marie, maken van 12 t/m 16 april radio vanuit hun eigen keet op de bouwplaats. 

Klik hier voor de actievoorwaarden van de winactie