Actievoorwaarden Mattie en Marieke op de Bouw

 Qmusic voert bovengenoemde actie vanaf dinsdag 06 april t/m vrijdag 16 april. De tease periode is 06 t/m 09 april en de actieweek 12 t/m 16 april. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is. 

Klik hier voor de actiepagina

1. ALGEMEEN

1.1 De Actie wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. gevestigd te Hilversum en kantoorhoudende te (1096 BK) Amsterdam aan de Paul van Vlissingenstraat 10D  (hierna “Qmusic”) in samenwerking met:

 •  Bouwmaat Nederland bv, gevestigd en kantoorhoudende te (3751 LP) Bunschoten-Spakenburg aan De Nijverheidsweg 17 (hierna “Bouwmaat”).

 De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Prijsvragen en Spellen van het Ministerie van Justitie.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met onderhavige actievoorwaarden (hierna: ‘Actievoorwaarden’) en akkoord te gaan met de uit de Actievoorwaarden voortvloeiende rechten en verplichtingen.

1.3 De Actie is een ‘deel je verhaal en win’ spel en een raadspel. Het spel wordt georganiseerd ter promotie van de producten van Bouwmaat.

1.4 De Actie loopt vanaf dinsdag 06 april t/m vrijdag 16 april 2021. Deelname is mogelijk tijdens de tease fase (06 t/m 09 april) in de vorm van een ‘deel je verhaal en win’ spel en tijdens de actieweek (12 t/m 16 april) in de vorm van een raadspel. Deelname is enkel mogelijk in de bovengenoemde tease- en actieweek. 

1.5 Qmusic is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf. Een herziene versie van de voorwaarde (wijzigingen of aanpassingen) zal zo snel mogelijk op de website van Qmusic worden geplaatst onder vermelding van de datum van wijziging dan wel anderszins worden gecommuniceerd. 

2. WIE KAN ER DEELNEMEN 

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • in de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs; 
 • bij de start van de actie minimaal 18 jaar is; 
 • en zijn woon- en verblijfplaats in Nederland heeft.

 De wedstrijd staat niet open voor:

 • personeelsleden en medewerkers van Qmusic en Bouwmaat;
 • hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. VERLOOP VAN HET SPEL

Vanaf dinsdag 06 april t/m vrijdag 09 april 2021 zal er iedere ochtend een talk topic door Mattie en Marieke behandeld worden. Luisteraars die willen reageren met hun verhaal op deze talk topic, kunnen een bericht sturen via Qmusic.nl, de Qmusic app of Instagram (afhankelijk van waar de oproep gedaan wordt). Uit deze inzendingen selecteren Mattie en Marieke iedere dag verschillende verhalen om on air te vertellen. Uit deze verhalen wordt willekeurig een luisteraar gekozen die de prijs wint (zie sectie 6: prijs).

Vanaf maandag 12 april t/m vrijdag 16 april 2021 vindt er iedere ochtend om 06.45 een spel plaats waarbij Marieke een artikel van Bouwmaat in haar mond stopt en luisteraars mogen raden wat het is. Marieke geeft antwoord met het item in haar mond. Je kan tijdens het spel bellen naar de studio (0909 9596). Kom je in de uitzending, dan mag je een gok wagen. Degene met het goede antwoord, wint een prijs (zie sectie 6: prijs).

4. DEELNEMEN 

Deelnemen aan deze actie kan dus op 2 momenten: tijdens de tease week door je verhaal te delen on air. En tijdens de actieweek door mee te raden welk artikel Marieke in haar mond heeft.

Meedoen kan alleen als je voldoet aan de gestelde voorwaarden. 

5. KOSTEN VOOR DEELNAME  

Voor de actie tijdens de tease week, zijn geen kosten verbonden aan deelname. Deelname gaat via Qmusic.nl, de Qmusic app of de Qmusic social kanalen. Voor de actie tijdens de actieweek, dien je te bellen met de Q-studio als je het antwoord weet. Kosten die hieraan verbonden zijn EUR 0,45 per gesprek voor het bellen naar 0909-9596. 

6. DE PRIJS  

De prijs tijdens het spel in de teaseweek is een goed gevulde gereedschapskist van Bouwmaat. Het gaat om een compleet gevulde gereedschapskoffer met handgereedschap van Stanley t.w.v. € 250,- exclusief btw.

De prijs tijdens het spel in de actieweek is een goed gevulde gereedschapskist van Bouwmaat en het desbetreffende product dat Marieke in haar mond had. Het gaat om een compleet gevulde gereedschapskoffer met handgereedschap van Stanley t.w.v. € 250,- exclusief btw.

De compleet gevulde gereedschapskoffer met handgereedschap van Stanley is een FatMax Gereedschapswagen 28" met wielen & tel. Handsgreep en bestaat uit: 1 FatMax Uitschuifbaar Mes, 1 Rolbandmaat Powerlock Blade Armor 8m - 25mm, 1 Waterpas Stanley Classic 1000mm, Klauwhamer Blue Strike 450gr, 1 Bankhamer Hout 300gr, 1 Handzaag JetCut SP Appliflion 500mm - 7T / inch, 1 7-delig FatMax Schroevendraaierset, 1 FatMax Combinatietang, 1 FatMax Zijsnijtang, 1 FatMax Waterpomptang, 1 FatMax Wonder Bar 380mm, 1 Metaalzaagbeugel Mini 150mm, 1 Halfronde Vijl Bastaard 200mm, 1 FatMax Spanningszoeker, 1 FatMax Vergrendelbare Stiftsleutelset mm (8delig), 1 FatMax Vergrendelbare Stiftsleutelset torx (8delig).

7. BIJKOMENDE VOORWAARDEN PRIJS 

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

 • Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaar niet voldoet aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken;
 • De prijs kan door onvoorziene omstandigheden worden geannuleerd. In overleg met alle betrokken partijen wordt er gekeken naar een vervangende prijs.
 • Deelnemers dienen hun telefoonnummer op te geven, zodat ze on air hun verhaal of antwoord kunnen delen.
 • De winnaar (9x) dient ermee in te stemmen dat zijn/haar NAW-gegevens gedeeld worden met Bouwmaat met als doel de prijs op te kunnen sturen.
 • Er wordt uiterlijk binnen 2 weken contact opgenomen door Bouwmaat i.v.m. het verzenden van de prijs.
 • De prijs wordt uiterlijk 3 weken na het aflopen van de campagne verstuurd. 

8. OVERIGE BEPALINGEN

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen van voor de periode van ten minste 3 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.  

2) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden.   

3) De deelname aan de wedstrijd impliceert de verwerking van de persoonsgegevens van de deelnemer, zodat Qmusic de deelnemer bijvoorbeeld kan informeren omtrent het verloop van de wedstrijd. Deze verwerking gebeuren overeenkomstig de Privacy- en cookieverklaring van DPG Media B.V. Voor meer details, lees onze volledige privacyverklaring op https://qmusic.nl/privacystatement. Er zal aan de winnaars separaat toestemming gevraagd worden om de gegevens te delen, indien nodig, om de prijs te kunnen verstrekken. Voor dit doeleinde kun je benaderd worden voor eventueel aanvullende informatie (zoals je adres). Verder worden gegevens alleen verstrekt in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.  

4) De prijs is niet overdraagbaar.  

5) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.  

6) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan € 449,- geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal de kansspelbelasting inhouden op het gewonnen bedrag en rechtstreeks afdragen aan de Belastingdienst.  

7) Door deelname aan deze actie aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement. Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV. T.a.v. Programma afdeling DE KAUWGOMBALLENFABRIEK PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D 1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl 

KvK 32039594 BTW NL 0079.09.305.B.01