• Begin je dag eens anders
  • Van 5 t/m 9 november gaat de mobiele McDonald's bestelpaal heel Nederland door
  • Maak iedere ochtend tussen 07:30 & 08:30 uur kans op een gratis ontbijt (actievoorwaarden)

Dagelijks bedenken we wat we zullen eten voor lunch en avondeten. Een beetje variatie in de keuken. Maar als het op ons ontbijt aankomt, lijken we wat meer gesteld op routine: een boterham met kaas, thuis en dat iedere dag. Tijd om die routine te doorbreken.

Begin je dag eens anders

Hoe leuk is het om eens meer te variëren met het ontbijt? Om ons ontbijtpatroon eens lekker door elkaar te schudden. Een andere locatie, een ander 'gerecht' en een ander moment. We dagen je uit om de dag eens anders te beginnen. Durf jij het aan? Ga dan op zoek naar de mobiele McDonald's bestelpaal.

De bestelpaal duikt in de week van 5 t/m 9 november tussen 07:30 en 08:30 uur op in verschillende plekken in het land. Een dag van tevoren maken we via de Instagram stories van @qmusicnl bekend in welke stad we die dag daarna staan. Ben je in de buurt en heb je trek in een lekker ontbijt? Bestel dan via de mobiele McDonald's paal je gratis ontbijtje: je bent die ochtend meer dan welkom.


De ontbijtservice quiz

Ook is er iedere dag nog één extra speciaal moment. Ben jij tussen 07:30 en 08:30 bij de bestelpaal, dan kan het zomaar eens zijn dat je live bij Mattie & Marieke in de uitzending komt. Niet alleen krijg je een instant ontbijtje ter plekke, ook ga je de ontbijtservice quiz spelen. 

Het is simpel: Mattie & Marieke beschrijven beide een ontbijtritueel van ergens op de wereld. Eén van deze ontbijtrituelen bestaat echt. Die van Mattie of Marieke? Je laat weten wie jij denkt dat er een écht ritueel omschrijft. Heb je het goed? Dan win je een jaar lang gratis ontbijten bij McDonald's. 

Heb je het fout? Dan is de prijs voor een andere luisteraar. Zij kunnen namelijk laten weten wie ze denken dat de waarheid spreekt via een bericht in de Qmusic app: 'Mattie' of 'Marieke'. Onder alle goede antwoorden, verloten we een jaar lang gratis ontbijten.