• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Bruno Mars op Q hoort
  • Actie: zaterdag 7 t/m vrijdag 13 januari 2017
  • Extra kans voor Q-members

Het was het jaar 2010 dat Peter Gene Hernandez onze harten binnen wandelde met de hit 'Nothing On You'. Gelukkig niet onder zijn eigen naam, maar onder zijn iets makkelijker uit te spreken artiestennaam: Bruno Mars.

Bruno was direct aan, in hetzelfde jaar scoorde hij nog hits als 'Billionaire', 'Just The Way You Are' en 'Grenade'. Eind 2013 besloot Bruno het even wat rustiger aan te doen, hij bleef in onze gedachten dankzij de monsterhit 'Uptown Funk' met Mark Ronson, maar een nieuw album bleef uit.

Tót eind 2016 daar ineens het album 24K Magic was. De boodschap was duidelijk: Bruno Mars is back! En dat kan jij in levende lijven gaan ondervinden.

Reis jij af naar Parijs?

Q stuurt je naar Bruno Mars! En dan niet naar een optreden in Amsterdam, Rotterdam of Arnhem. Nee, we sturen je naar de stad van de l'amour: Parijs! Samen met een vriend of vriendin reis jij af naar hartje Parijs om op 5 juni bij het concert van Bruno te zijn in de AccorHotel Arena. En dat alles is inclusief reis én overnachting!

Zo doe je mee

Hoor je van zaterdag 7 t/m 13 januari tussen 16:00 en 23:59 uur een hit van Bruno Mars op Qmusic? Bel dan 0909 9596 (55cpm) om je te kwalificeren voor de twee Q-live tickets. Kom je in de uitzending, dan kwalificeer je je voor de finale en heb je sowieso alvast het album 24K Magic (met daarop de gelijknamige hit) te pakken. De finale vindt plaats op vrijdag 13 januari bij Kai Merckx tussen 21:00 en 23:59. Heb je je gekwalificeerd? Zorg dan dat je op dat moment in ieder geval de radio aan hebt staan! Let op: Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Extra kans

Ben jij al Q-member? Mooi! Dan heb je namelijk een extra kans om je te kwalificeren voor deze te gekke Q-live tickets. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Bruno is niet de echte naam van Bruno Mars maar een bijnaam die hij al heeft sinds hij twee jaar is. Wie gaf hem deze bijnaam?

Update: Deze actie is inmiddels voorbij, de winnaar is persoonlijke op de hoogte gebracht.