Het is nog eventjes wachten, maar als alles mee zit zal er in januari van 2022 een nieuw en eerste album uitkomen van het duo Silk Sonic.

Silk Sonic bestaat uit Bruno Mars en Anerson .Paak en brachten onlangs al twee monster hits uit. Waaronder 'Leave The Door Open' en 'Skate' die nu in de Top 40 staat. Het idee is wel om deze tracks eerst uit te brengen zodat het allemaal een beetje kan ademen voor het album uitkomt aldus Silk Sonic.

Onder andere moet daar de track 'An Evening' van Silk Sonic op gaan staan. Die zou eigenlijk dit jaar nog worden uitgebracht, maar de zangers hebben de releasedatum uitgesteld. Vertelde ze onlangs aan Rolling Stone.

Het is bijna af

Het album is toch zo goed als af: "We zijn in een afrondende fase", vertelt de zanger over het album. "Het geraamte van de plaat staat, maar sommige stukken moeten nog wat jeu krijgen." Zoals je gewend bent van Bruno Mars zal alles helemaal geperfectioneerd worden voordat het uitgebracht wordt.

Samenwerking begon als grap

Silk Sonic begon vijf jaar geleden tussen Mars en .Paak als grap. De lockdown heeft er voor gezorgd dat ze samen de studio indoken om een album te maken. En dat was dus een groot succes!


Bron: Brunopress