• Maak kans op de laatste tickets voor 'Martin Garrix voor War Child'
  • Let op: voor deelname én concert moet je 18 jaar of ouder zijn
  • Optreden: 26 september 2019

Martin Garrix, War Child en Qmusic slaan opnieuw de handen ineen om geld in te zamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Luister Qmusic en maak met een sms'je kans op Q-live tickets voor de speciale gig die Martin Garrix in Paradiso Amsterdam geeft.

Zo doe je mee

Luister van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni naar Qmusic en sms WARCHILD naar 4333 zodra je een hit van Martin Garrix hoort (alleen tussen 06:00 en 00:00 uur). Met jouw sms doneer je direct 3 euro aan War Child en help je kinderen in oorlog. En wie weet kom je meteen op de radio en krijg je 2 tickets voor Martin Garrix!

Voor het concert moet je 18 jaar of ouder zijn, dus ook als je mee wilt doen met de sms-actie. Let op: met je sms doneer je 3 euro aan War Child, dit wordt verrekend via je telefoonrekening of je prepaid kaart. Zorg er via je telecomprovider voor dat je gebruik kunt maken van de zogenaamde servicediensten om te kunnen sms'en en doneren. Lees hier meer over de sms-voorwaarden.


Garrix in Paradiso

Hij is al drie jaar op rij uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Martin Garrix vliegt de hele wereld over om op de meest bijzondere plekken te draaien. 

Alle tickets waren binnen een paar minuten uitverkocht. Toegang tot het concert kun je dus alleen nog winnen bij Qmusic. Dus luister van maandag 3 tot vrijdag 7 juni naar Q en grijp je kans om erbij te zijn én om een goede daad te verrichten voor War Child.

Het speciale Q-live optreden stond gepland voor 13 juni. Wegens een enkelblessure heeft Martin Garrix al zijn shows voor de komende periode helaas moeten uitstellen. Winnaars van onze exclusieve tickets worden persoonlijk op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

UPDATE: de nieuwe datum is inmiddels bekend, het concert zal plaatsvinden op donderdag 26 september.

De actie is voorbij. Je kunt je niet meer aanmelden.