• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je John Legend op Q hoort
  • Actie: zaterdag 1 t/m vrijdag 7 april 2017
  • Extra kans voor Q-members

Hij is te horen op de titelsong van Beauty and the Beast, is vader van een té schattig dochtertje én mocht afgelopen week Q-dj Stephan Bouwman ontmoeten. Daarbij komt nu ook nog dat hij op 22 september in de Ziggo Dome staat.

We hebben het hier natuurlijk over John Legend! En jij kan 22 september aanwezig zijn bij Qmusic Presents: John Legend. Hoe, dat lees je hieronder.


Zo doe je mee

Hoor je van 1 t/m 7 april tussen 16:00 en 23:59 uur een hit van John Legend op Qmusic? Bel dan direct 0909 9596 (55cpm). Kom je in de uitzending, dan win je direct 2 tickets voor Qmusic presents: John Legend op 22 september in Ziggo Dome

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.

Extra kans

Ben jij al Q-member? Mooi! Dan heb je namelijk een extra kans op deze te gekke Q-live tickets. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

John Legend brak in Nederland definitief door met 'Ordinary People', maar eigenlijk schreef hij die hit niet voor zichzelf. Voor welke band schreef hij ' Ordinary People'?


Update: Deze prijs is inmiddels vergeven, Rosvita gefeliciteerd!