Je leeft er weken naar toe, maar de dagen zelf vliegen zó voorbij! Met een buik gevuld met kerstbrood, gourmethapjes en luxueuze diners kijken we terug naar hoe de sterren deze dagen hebben doorgebracht.

Selena Gomez

Met een nieuw album op komst (RARE) was de Amerikaanse zangeres druk bezig met signeren tijdens de kerstdagen. 4.000 handtekeningen afgetikt, nog 6.000 to go! Ze heeft tot 10 januari de tijd om de albums van een handtekening te voorzien. 

Sam Smith

De Engelse singer-songwriter besloot een paar dagen offline te gaan voor de kerstdagen, maar niet zonder eerst een kerstgroet de wereld in te sturen. Hoe kan dat ook anders dan met zijn eigen kerstsingle 'Merry Little Christmas', gehuld in felrode pumps!

Emma Heesters

Glammed up en klaar voor de kerstdagen! Met een feestelijke foto bij de kerstboom wenste Emma haar fans een fijne kerst toe. 

Dit bericht bekijken op Instagram
Merry Christmas!! ?✨? Did you get any nice gifts? ??
Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Rolf Sanchez

De trui die Rolf voor kerst heeft gekregen willen we stiekem allemaal! De perfecte trui om natuurlijk de film in te kijken en om in uit te buiken op de bank na een heerlijk kerstdiner.

Camila Cabello

Camila spendeerde de kerstdagen tussen haar familie. "Feels good to be home with family." Naast familie had ze ook quality time met haar furry friends. 


Mabel

Geen Britse kerst voor de zangeres dit jaar. Ze heeft het warmer opgezocht om van afgelopen jaar bij te komen. 

Nick Jonas (Jonas Brothers)

Nick besloot de kerstdagen door te brengen in de sneeuw met zijn vrouw en vrienden. Dat deden ze overigens niet zomaar, maar met de nodige attributen om de sneeuw te trotseren. 

Dit bericht bekijken op Instagram
Nothing better than seeing her smile. #christmas
Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op

Suzan & Freek

2019 was een bizar jaar voor het duo, dus tijd om bij te komen met familie! Net als Nick Jonas, zochten Suzan & Freek ook de sneeuw op in  Oostenrijk tijdens de kerstdagen. 

Dit bericht bekijken op Instagram
Fijne kerst! ♥️?
Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek) op


Dit bericht bekijken op Instagram
Kerstdiner op de piste ?? #kaiserschmarrn #mmmmm
Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek) op

Kraantje Pappie

Ook Lil Craney heeft de sneeuw opgezocht, maar niet voor wintersport. Samen met zijn vriendin Sarah werden ze op een slee vooruit getrokken door huskies!

John Legend

De zanger trok met zijn familie naar de Amerikaanse staat Wyoming. Ze waren allemaal gehuld in kerstkostuums. Zijn hilarische vrouw Chrissy had wat last van sneeuwblindheid.. ;-)Dit bericht bekijken op Instagram
The snow is very bright in Wyoming
Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

Miss Christmas... Mariah Carey

'All I Want For Christmas Is...' familie! Miss Christmas herself heeft de kerstdagen gespendeerd met haar gezinnetje. Zou haar kersthit de hele dag aangestaan hebben in huize Carey deze kerst..?


Dit bericht bekijken op Instagram
☃️
Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Foto: Instagram @mariahcarey