• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je The Chainsmokers op Q hoort
  • Actie: zaterdag 3 december t/m vrijdag 9 december 2016
  • Extra kans voor Q-members

Begonnen als een danceproject en nu één van meest hottest popduo van dit moment, The Chainsmokers zitten in een rollercoaster en hebben het afgelopen jaar genoeg "WHAAAA?!" momenten beleefd. Het duo Andrew Taggart en Alex Pall a.k.a. The Chainsmokers braken in 2014 door met hun single '#Selfie'. Ook al zijn ze daar nu niet het meest trots op, het maakten ze wel in één klap beroemd en nu 2 jaar later kunnen ze 2016 hún jaar noemen met monster hits als 'Roses', 'Don't Let Me Down' en grootste klapper 'Closer'.

Hun aankomende show in Nederland is al helemaal uitverkocht, maar wij hebben goed nieuws voor de liefhebbers, want je maakt nog kans om er bij te zijn!

Qmusic presents: The Chainsmokers in de Heineken Music Hall (vanaf 1 januari 2017 heet dat AFAS Live) op vrijdag 17 februari 2017.

HOE MAAK IK KANS?

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van The Chainsmokers op Qmusic? Bel dan direct met de studio op 0909-9596 (55cpm). Kom je in de uitzending dan win je 2 Q-live tickets voor (het al uitverkochte!) Qmusic presents: The Chainsmokers op vrijdag 17 februari 2017 in de Heineken Music Hall in Amsterdam." Dus geen kwalificatie, maar direct prijs!

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.

EXTRA KANS

Ben jij al Q-member? Top! Dan heb je namelijk een extra kans op deze Q-live tickets. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. De winnaar van de prijsvraag ontvangt maandag 12 december bericht.

Hoe lang hadden Andrew en Alex nodig om hun hit 'Roses' te schrijven en produceren?

Update: Deze actie is inmiddels voorbij, Deveney Pol gefeliciteerd!