Het is twee jaar stil geweest rond The Chainsmokers, maar het Amerikaanse dj-duo heeft op Instagram de komst van nieuwe muziek aangekondigd!

"Who's ready?"

In de video is een klein stukje van de nieuwe track te horen en paarskleurige golven te zien. In de beschrijving staat "Who's ready? #TCS4", verwijzend naar een vierde album.

"Wie is er klaar voor?", schrijven de twee bij het filmpje, waarin een klein stukje van het nieuwe nummer te horen is. Daarbij zijn woeste, paarskleurige golven te zien. De post wordt afgesloten met de hashtag TCS4, verwijzend naar een vierde album.
Het is de eerste post in tijden. De rest van het Instagram-account, nadat The Chainsmokers het begin 2020 helemaal hadden leeggehaald. Het duo Andrew Taggart en Alex Pall liet destijds weten wat tijd te nemen om het volgende hoofdstuk in muziek te schrijven. "We zijn nog nooit zo geïnspireerd geweest en zijn al hard aan het werk aan TCS4, maar we gaan wel een pauze nemen van social media om de muziek de aandacht te kunnen geven die ze nodig heeft". Sindsdien bleef het relatief stil rond de muzikanten.

Wanneer de single verschijnt, is niet duidelijk. Het zou de eerste nieuwe muziek zijn in meer dan twee jaar. Hun laatste album, World War Joy, verscheen in december 2019.

Foto: Getty Images