De hele wereld werd geshockeerd wakker, want tijdens een muziekfestival in Las Vegas opende een man een schietpartij op de bezoekers. Inmiddels is het dodental opgelopen tot 59 en zijn er meer dan 500 gewonden. Op zo'n moment staat de hele wereld op z'n kop en toont iedereen zijn of haar steun voor alle betrokkenen.

En natuurlijk tonen artiesten ook hun steun naar de slachtoffers en familieleden. Iedereen doet dit op hun eigen manier en wij hebben ze op een rijtje gezet.

Miley Cyrus start #MileyWeek bij Jimmy Fallon met een emotionele cover van 'No Freedom'


Naast haar optreden plaatste Miley Cyrus ook een Instagram-post met een persoonlijke boodschap. Ze geeft aan dat Jimmy Fallon en zijzelf de show hebben toegewijd om eenheid, vrede en hoop aan te moedigen in deze moeilijke tijd.


Een gevoelige boodschap van Sam Smith

Meer woorden zijn niet nodig. Sam Smith geeft de slachtoffers en betrokkenen de volgende boodschap mee: "Je bent niet alleen, de wereld is bij je. We moeten reageren met liefde en eenheid."


Lady Gaga mediteert voor Las Vegas

20 minuten lang kon je samen met Lady Gaga live mediteren via Instagram. De meditatie-sessie zou helpen aan het genezen van de wereld, en natuurlijk voor een beetje extra liefde!


The Chainsmokers steunen hun tweede thuis

Soms is tekst alleen maar nodig. The Chainsmokers vertellen in hun Instagram-post dat Vegas hun tweede thuis is, en dat ze zelfs in de buurt waren!

To everyone around the world and our Las Vegas family...
Een bericht gedeeld door The Chainsmokers (@thechainsmokers) op


Foto: AFP