• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Twenty One Pilots hoort
  • Actie: zaterdag 14 t/m vrijdag 20 mei 2016
  • Extra kans voor Q-members

Tyler Joseph en Josh Dun, tot een paar maanden geleden hadden nog maar weinig Nederlands van deze twee jongens gehoord. Maar als je vandaag de dag de naam van dit duo, Twenty One Pilots, laat vallen begint iedereen spontaan te zingen "... and now we're stressed out!". Ondertussen timmeren de jongens aardig aan de weg met hun carrière en touren ze succesvol rond met hun EMØTIØNAL RØADSHØW World Tour. Goed nieuws, die tour kom nu naar Nederland en jij kunt er bij zijn!

Qmusic presents: Twenty One Pilots in de Heineken Music Hall. Op dinsdag 15 november 2016 treden de jongens op in Amsterdam. Luister van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 mei naar Qmusic en maak kans op Q-live tickets voor Twenty One Pilots in de Heineken Music Hall!

Hoe maak ik kans

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van Twenty One Pilots op Qmusic? Bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). Elke keer wordt er willekeurig één iemand in de uitzending gehaald die direct 2 Q-live tickets krijgt voor het optreden van Twenty One Pilots op 15 november 2016. Je ontvangt ook hun album Blurryface met daarop de hit 'Stressed Out'.

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen. De Q-live tickets betreffen staanplaatsen.

Extra kans

Q-members hebben een extra kans om zich te kwalificeren. Log in als member en beantwoord de volgende prijsvraag:

Tyler en Josh hebben samen dezelfde tatoeage laten zetten, tijdens één van hun optredens! Maar wat voor tatoeage is dit?

Update! De online winnaar is ondertussen persoonlijk benaderd.