• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Shawn Mendes hoort
  • Actie: zaterdag 2 t/m vrijdag 8 april 2016
  • Extra kans voor Q-members

Via MySpace wordt Adele ontdekt, Justin Bieber overkomt dat via YouTube en Shawn Mendes heeft zijn bekendheid aan Vine te danken. Op het sociale platform, waar je filmpjes van maximaal 6 seconden kan uploaden, plaatst de Canadese singer-songwriter mini-covers van populaire tracks. Zijn bijzondere stem levert hem al snel miljoenen volgers op en zo blijft hij bij de platenmaatschappijen ook niet onopgemerkt.

Na het enorme succes van de single 'Stitches' brengt Shawn vorig jaar zijn debuutalbum Handwritten uit (hij is dan pas 16 jaar oud). De zanger kondigt een wereldtour aan en slaat gelukkig Nederland niet over. Dikke pech: het concert is binnen no time uitverkocht.

Gelukkig biedt Qmusic je alsnog de kans om de singer-songwriter te gaan zien! We hebben namelijk 2 Q-live tickets voor het optreden van Shawn Mendes op 29 april 2016 in het Barclaycard Center in Madrid. Natuurlijk regelen we ook de reis en het verblijf voor je. Wat je ervoor moet doen?

Zo maak je kans

Luister van zaterdag 2 april t/m vrijdag 8 april naar Qmusic en kwalificeer je iedere dag vanaf 16.00 uur voor de Q-live tickets voor Shawn Mendes. Als je in de uitzending komt, krijg je sowieso zijn album Handwritten met daarop de singles 'Stitches' en 'I Know What You Did Last Summer'. Vrijdag 8 april hoor je bij Stephan Bouwman (21-00 uur) wie er uiteindelijk naar Spanje vliegt om Shawn live te zien! Minimumleeftijd is 18 jaar (dit geldt voor zowel de winnaar als degene die meegaat).

Extra kans

Als Q-member heb je een extra kans om je te kwalificeren. Beantwoord onderstaande vraag en doe mee. Degene die de online finaleplek claimt, krijgt uiterlijk vrijdag 8 april 18.00 uur persoonlijk bericht.

Deze actie is ondertussen afgelopen, de winnaar van de online kwalificatie is: Anne-Fleur Ras.