Let op: je zit op een oude actiepagina!

KLIK HIER OM NAAR DE ACTIE VAN 2016 TE GAAN

Zoals je van Q-music gewend bent, geven we elke week Q-live tickets weg voor één grote artiest ergens in het buitenland. Dit keer pakken we het nog groter aan met de Q-live tickets World Tour voor niet één, niet twee, maar drie topartiesten. Je maakt van maandag 12 t/m vrijdag 23 mei kans om de trip van je leven te maken en als VIP te gast te zijn bij optredens van Katy Perry, Bruno Mars én Lady Gaga!

Zet je schrap voor de Q-live tickets World Tour waarbij je Lady Gaga gaat zien in Las Vegas, Bruno Mars in Toronto en Katy Perry in New York. Je vliegt in twee weken tijd samen met een vriend of vriendin de wereld over om bij de gaafste optredens te zijn. Uiteraard heb jij VIP-toegang, slaap je in luxe hotels en ben je ook bij te gekke afterparty's. En oja, je krijgt ook nog eens 1.000 euro zakgeld. Maar dat is nog niet alles, want Pharrell Williams staat in het voorprogramma van Bruno Mars en je krijgt ook nog een gesigneerde gitaar van de 'Treasure'-zanger!

Hoe je deze one-in-a-lifetime prijs wint? Luister naar Q-music en sms '3 op een rij' naar 9596 zodra je Katy Perry, Bruno Mars en Lady Gaga in willekeurige volgorde achter elkaar hoort.

Update: Jeroen en Eva hebben vrijdagmiddag één naam uit de hoge hoed getoverd. De 20-jarige Dylan Piet uit Volendam is de winnaar geworden van de Q-live tickets World Tour! Hij gaat naar Katy Perry, Bruno Mars én Lady Gaga. Lees hier meer en beluister het winmoment. Bekijk ook de beelden van Dylan tijdens zijn World Tour!

Luister Q-music

Kans maken op de Q-live tickets World Tour? Luister van maandag 12 mei t/m vrijdag 23 mei naar Q-music en sms '3 op een rij' naar 9596 (40 cent p.v.b.) als je Katy, Bruno en Gaga achter elkaar op Q hoort. De volgorde kan steeds anders zijn en er kan nieuws of verkeersinformatie tussen zitten, zolang er maar geen liedje van een andere artiest tussen zit. Dat wordt opletten geblazen!

Heb je nog vragen? Lees hier het antwoord op de veelgestelde vragen door.

Maak je eigen World Tour met korting

Je eigen World Tour maken? Of gewoon een leuke vliegtrip maken? Exclusief voor jou als Q-luisteraar krijg je 20 euro korting als je jouw vliegtickets boekt via CheapTickets.nl. Vul in stap 2 van het boekingsproces de actiecode QTICKETS in en krijg 20 euro korting!