Update: We have a winner! Anissa Messouli heeft tijdens de grote finale de Q-live tickets World Tour gewonnen!
  • Ga naar Adele, Rihanna, Justin Bieber én Coldplay
  • Maak kans op de Q-live tickets World Tour 2016

Zoals je misschien al van Qmusic weet, geven we elke week Q-live tickets weg voor één grote artiest ergens in het buitenland. Dit keer pakken we het nog groter aan met de Q-live tickets World Tour voor niet één, niet twee, niet drie maar... vier (!) topartiesten. In één trip de wereld rond voor de beste liveshows.

Adele + Rihanna + Bieber + Coldplay

Met de World Tour ga je als VIP naar Adele in Londen, Rihanna in Washington, Justin Bieber in Las Vegas en Coldplay in Buenos Aires! Alle vluchten, hotels en zakgeld (1.000 euro) zijn geregeld. Bovenop dat alles heb je een meet & greet met Justin Bieber, krijg je een door Chris Martin gesigneerde gitaar en ontvang je het nieuwe album ANTI van Rihanna omlijst én gesigneerd door RiRi zelf.

En oja... om bij te komen van deze unieke trip, mag je een paar dagen bijkomen in een luxe resort op het Indonesische eiland Bali. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Luister en kwalificeer

Kans maken op de Q-live tickets World Tour? Meld je aan en luister van maandag 15 t/m donderdag 25 februari iedere dag tussen 06.00 en 00.00 uur naar Qmusic om de wereldtrip van je leven te winnen (actievoorwaarden). Minimumleeftijd bij aanvang van actie is 18 jaar. Zowel de winnaar als de introducé moeten 18 jaar of ouder zijn. Hoor jij jouw naam op Qmusic? Bel dan binnen 20 minuten naar 0909 9596 (55cpm) om je plek te claimen voor de finale van vrijdag 26 februari bij Mattie & Wietze.

Tips om je te kwalificeren:

  • Sla het telefoonnummer van Q alvast op in je telefoon: 0909 9596
  • Vertel je familie en vrienden dat je je hebt opgegeven zodat zij ook goed kunnen opletten of jouw naam wordt genoemd
  • Luister naar Qmusic om geen oproep te missen! Je naam kan elke werkdag tussen 6.00 en 0.00 uur worden genoemd

Claim een vrijgekomen plek

Belt iemand niet binnen 20 minuten naar de Q-studio? Dan komt zijn of haar finaleplek vrij voor degene die de meest originele post op Twitter of Instagram plaatst met hashtag #Qlivetickets! Elke dag om 12.00 uur 's middags worden hier op Qmusic.nl de online winnaars van de afgelopen 24 uur bekendgemaakt en verschijnen hieronder in het overzicht. De online deelnemers die een finaleplek hebben geclaimd, krijgen persoonlijk bericht.

Check hier het overzicht van de winnaars!