Van 15 t/m 25 februari kans op de muziektrip van je leven bij Qmusic. Vlieg van Adele in Londen naar Rihanna Washtington D.C. om vervolgens door te gaan naar Justin Bieber in Las Vegas. Daarna Coldplay in Buenos Aires om vervolgens tot rust te komen in Bali.

Wanneer jouw naam genoemd wordt op de radio heb je een 15 minuten de tijd om naar de studio te bellen en je finaleplek voor de Q-live tickets World Tour veilig te stellen. Mocht dit niet gebeuren dan wordt de finaleplek vrijgegeven en kan je die claimen met een creatieve post op Instagram of Twitter onder #Qlivetickets.

Elke dag om 12.00 uur maken we de winnaars bekend! Let op: er zijn alleen online winnaars als er finaleplekken vrij zijn gekomen via de radio (plekken van kandidaten die niet op tijd bellen).

Overzicht van de winnaars:

Ik denk dat deze artiesten graag hun look-a-like willen ontmoeten Q! #qmusic #qlivetickets #rihanna #adele #justinbieber #coldplay #superbowl

Een foto die is geplaatst door Merel Elisabeth Voorbach (@theunsalted) opInspiratie nodig? Kijk ook eens naar de inzendingen voor de Q-live tickets World Tour 2015: