Let op: je zit op een oude actiepagina!

KLIK HIER OM NAAR DE ACTIE VAN 2016 TE GAAN

Zoals je van Q-music gewend bent, geven we elke week Q-live tickets weg voor één grote artiest ergens in het buitenland. Dit keer pakken we het nóg groter aan met de Q-live tickets World Tour voor niet één, niet twee, niet drie maar... zes (!) topartiesten. Je maakt van maandag 6 t/m vrijdag 17 april kans om de muziektrip van je leven te maken en te gast te zijn bij optredens van Sam Smith, 5 Seconds Of Summer, Lady Gaga, U2, Taylor Swift en Robbie Williams!

De winnaar is bekend!

Danique van Drunen uit Moergestel heeft gewonnen! Haar naam werd door Dylan Piet, de Q-live tickets World Tour winnaar van 2014, uit de koffer met vliegtuigjes getrokken. Vervolgens belde Q-dj Niek het telefoonnummer dat op het vliegtuigje stond en verraste hij Danique met het toffe nieuws. Bekijk het moment hierboven!

Unieke kans

Zet je schrap voor de Q-live tickets World Tour waarbij je Sam Smith gaat zien in Parijs en daarna doorvliegt naar 5 Seconds Of Summer in Sydney. Vanuit down under ga je naar Lady Gaga in New York om vervolgens ook bij U2 in Chicago te zijn. Alsof dat nog niet genoeg is vlieg je in een rechte lijn naar Londen voor een optreden van Taylor Swift om daarna de muziektrip van je leven af te sluiten bij Robbie Williams in het Deense Odense.

Leef als een VIP

Je vliegt in twee weken tijd samen met een vriend of vriendin de wereld over om bij de gaafste optredens te zijn. Je slaapt in luxe hotels, alle transfers zijn geregeld en je gaat dineren bij het eerste Hard Rock Café in Londen. En oja, je krijgt ook nog eens 1.000 euro zakgeld! Maar dat is nog niet alles, want je krijgt o.a. een meet & greet met Taylor Swift en Sam Smith, je ontvangt een gesigneerde gitaar van Sam Smith, je gaat backstage bij Robbie Williams en als je Gaga in New York hebt gezien, ga je naar de top van het Empire State Building. Houd dus in je agenda alvast een gaatje vrij van 16 t/m 30 juni!

Hoe je deze once-in-a-lifetime prijs wint? Geef je hieronder op, luister naar Q-music en bel binnen 15 minuten naar 0909-9596 zodra jouw naam genoemd is op de radio. Namen kunnen elke dag op elk willekeurig moment tussen 06.00 en 00.00 uur genoemd worden.

Update: De allerlaatste finaleplek is vergegeven, je kunt je niet meer aanmelden voor de Q-live tickets World Tour. De winnaar is vrijdagmiddag bekendgemaakt bij Q-dj Niek.

Claim online een finaleplek

Belt iemand niet op tijd? Dan komt die finaleplek vrij voor degene die de meeste originele post op Twitter of Instagram plaatst met hashtag #Qlivetickets. Om 12.00 uur 's middags worden steeds de online winnaars van de afgelopen 24 uur bekendgemaakt en verschijnen hieronder in het overzicht, deze mensen ontvangen een persoonlijk bericht (bekijk de inzendingen).