• Ga naar de Grand Prix F1 in Monaco!
  • In het weekend van 24, 25 en 26 mei 2019
  • Maak 's morgens kans bij Mattie & Marieke (actievoorwaarden)

Gaat jouw hart sneller kloppen van de Formule 1? Giert de adrenaline als brandstof door je lichaam als de lichten uit gaan voor de start van een Grand Prix? En sta je te juichen voor de tv als je favoriete coureur als eerste het zwart-wit-geblokt ziet? Als echte F1-fan moet je een keer een race van dichtbij hebben meegemaakt. En dan is er één plek het allermooist: Monaco.

Naar Monaco met Qmusic

Glitter, glamour, dure wagens, luxe jachten en natuurlijk het spektakel van de Formule 1. In Monaco komt alles bij elkaar. En jouw kans om daarbij te zijn is heel dichtbij! Qmusic stuurt je namelijk naar The Holland Boat, die in de haven van Monaco ligt, langs het circuit.

The Holland Boat is een prachtig jacht met een exclusieve ligplaats in de haven. Tijdens de Grand Prix kun je de race van dichtbij bekijken en tussendoor genieten van heerlijk eten, drinken en optredens van top artiesten en DJ’s. En oja, Olav Mol doet een nabeschouwing live vanaf The Holland Boat.

Luister Mattie & Marieke

In de week van maandag 20 t/m vrijdag 24 mei 2019 maak je iedere ochtend bij Mattie & Marieke kans op Q-sport tickets voor de Grand Prix F1 in Monaco. Hoor je de Formule 1-auto? Ga dan naar de Qmusic app en klik op de claimknop. Die claimknop is alleen dán te zien en blijft 3 minuten staan. Iedere dag wordt willekeurig één deelnemer gekwalificeerd voor de hoofdprijs. Op vrijdag wordt de uiteindelijke winnaar getrokken. Als je wint, vlieg je die vrijdag direct samen met een vriend(in) naar Zuid-Frankrijk, verblijf je in een hotel en kijk je zaterdag en zondag vanaf The Holland Boat naar de kwalificatie en de race. 

Je zit dan echt met je neus op het stratencircuit van het kleine prinsdom aan de Middellandse Zee. Een unieke ervaring ligt binnen handbereik. Dus luister vanaf 20 mei naar Mattie & Marieke om mee te spelen. En oja, Mattie gaat dat weekend ook mee naar Monaco!