• Stuur Qmusic een gratis kaart met Greetz
  • Kom in Menno's Brievenbus en win 
  • Actie: 24 t/m 31 augustus 2020

Op 31 augustus 2005 startte er iets nieuws in Nederland: Qmusic. Een positieve hitzender was geboren! En nu, ruim 130.000 uur radio verder, vieren we onze 15e verjaardag.

Stuur een Greetz-kaart

Bij een verjaardag horen natuurlijk verjaardagskaarten. Via Greetz.nl kun je een gratis kaart sturen om Qmusic te feliciteren. Kies jouw favoriete kaart en bestel deze gratis met de kortingscode QMUSIC (je betaalt alleen de postzegel zelf). Zorg ervoor dat jouw voor- en achternaam en telefoonnummer op de kaart staan zodat wij contact met je kunnen opnemen als jouw kaart wordt geselecteerd.

Leest Menno jouw verjaardagskaart tussen 24 en 31 augustus voor in Menno Barrevelds Brievenbus? Dan krijg jij het Greetz verrassingspakket! Met een heerlijke taart en 100,- euro Greetz-tegoed waarmee je kunt verrassen met kaarten, bloemen, ballonnen of chocolade.  

Ga nu direct naar Greetz.nl/Qmusic. Stuur een kaart en luister elke werkdag vanaf 10:00 uur naar Menno en misschien leest hij jouw kaart wel voor in de Brievenbus.

Qmusic trakteert

Op 31 augustus is Qmusic jarig en trakteert! Deze speciale dag laten we niet ongezien voorbij gaan. Op onze verjaardag mag elke kandidaat van Het Geluid ook een slinger geven aan een speciaal rad die in de studio staat. Je krijgt dan sowieso het Greetz verrassingspakket en één van de dikke verjaardagscadeaus die op het rad zitten. Een extra reden dus om op 31 augustus mee te spelen met Het Geluid.

Lees hier de actievoorwaarden.