Qmusic voert bovengenoemde actie vanaf vrijdag 21 augustus 2020. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is. Klik hier voor de actiepagina

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Qmusic is jarig’ wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic, in samenwerking met Greetz. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie en zijn in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Greetz.

2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • 18 jaar of ouder is;
 • Woonachtig is in Nederland;
 • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs;
 • De wedstrijd staat niet open voor:
 • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
 • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • Personeelsleden en medewerkers van Greetz;
 • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. Verloop van het spel

Stuur een Greetz-kaart
Vanaf 21 augustus kunnen de luisteraars van Qmusic via Greetz.nl/Qmusic een gratis kaartje sturen om Qmusic te feliciteren met haar 15de verjaardag. Kies jouw favoriete kaart en bestel deze gratis met de kortingscode QMUSIC (je betaalt alleen de postzegel zelf). Leest Menno jouw verjaardagskaart tussen 24 en 31 augustus voor in Menno Barrevelds Brievenbus? Dan krijg jij het Greetz verrassingspakket! Met een heerlijke taart en 100,- euro Greetz-tegoed waarmee je kunt verrassen met kaarten, bloemen, ballonnen of chocolade.

Q-verjaardagsrad op 31 augustus
Op 31 augustus is Qmusic echt jarig. Deze speciale dag laten we niet ongezien voorbij gaan. Op onze verjaardag mag elke kandidaat van Het Geluid mag op onze verjaardag ook een slinger geven aan het speciale Q-verjaardagsrad. Je krijgt dan sowieso het Greetz verrassingspakket en één van de grote prijzen die op het rad zitten.

Indien internet- en telefoonverbindingen wegvallen, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic is niet verantwoordelijk voor het disfunctioneren van internetverbindingen, telefoons of inloggen via derden. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd.

4. Aanmelden

Stuur een Greetz-kaart
Aanmelden voor de Actie kan uitsluitend door via Greetz.nl/Qmusic een kaartje naar Qmusic t.a.v. Menno Barrevelds Brievenbus te sturen. Om dit te kunnen doen moet je voldoen aan bovengenoemde voorwaarden.

Q-verjaardagsrad op 31 augustus
Aanmelden voor de Actie kan uitsluitend via de procedure van Het Geluid. Kijk hier voor de procedure.

5. Kosten voor deelname

Stuur een Greetz-kaart
Het bestellen van een kaartje via Greetz.nl/Qmusic is gratis met de kortingscode QMUSIC. Je betaalt alleen de kosten van een postzegel zelf.

Q-verjaardagsrad op 31 augustus
Het aanmelden voor Het Geluid is gratis evenals het downloaden van de Qmusic app. Deelname aan deze actie is daarmee geheel gratis.

6. De prijs

Stuur een Greetz-kaart
Alle luisteraars die tussen 24 en 31 augustus in het item Menno Barrevelds Brievenbus komen met hun Greetz verjaardagskaart, om Qmusic te feliciteren, winnen een Greetz verrasssingspakket bestaande uit een taart en 100,- euro Greetz-tegoed. Voorwaarden Greetz kaart:

 • Kortingscode: QMUSIC, te gebruiken in het winkelmandje;
 • De code is eenmalig te gebruiken op de Qmusic kaarten en geeft € 2,95 korting. (De kaarten zullen dus € 2,95 worden);
 • Als je een grotere kaart kiest is bijbetalen mogelijk;
 • Exclusief postzegel;
 • Niet te gebruiken i.c.m. andere kortingscodes;
 • Geldig t/m 31 augustus 2020.

Q-verjaardagsrad op 31 augustus
Alle luisteraars die op maandag 31 augustus in de uitzending komen voor het meespelen met Het Geluid, krijgen sowieso een Greetz verrassingspakket bestaande uit een taart en 100,- euro Greetz-tegoed. Na het geven van een antwoord voor Het Geluid mag de kandidaat ook een slinger geven aan het speciale Q-verjaardagsrad waarop diverse grote prijzen zitten. De prijs waarop het rad eindigt win je ook nog eens bovenop het Greetz verrassingspakket.
De volgende prijzen staan op het rad:

2x Weber Barbecue Master Touch t.w.v. 279 euro
2x Apple EarPods Pro met Noise Cancelling t.w.v. 259 euro
2x Google Home Smartspeaker t.w.v. 89 euro
2x Fatboy headdemock Hangmat t.w.v. 419 euro
2x iRobot Roomba e5 Stofzuiger t.w.v. 319 euro
2x Compact Camera Panasonic Lumix t.w.v. 319 euro
2x Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light t.w.v. 179 euro
2x Dinercadeaukaart t.w.v. 250 euro

7. Bijkomende voorwaarden prijs

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van ten minste 3 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic is niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies van een product.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan interviews, foto- en videosessies voor publicatie of commerciële doeleinden. En hebben geen recht op een eventuele vergoeding voor het gebruik van deze beelden en/of audiofragmenten.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Bovendien worden de persoonlijke gegevens van de winnaars gedeeld met Greetz alleen ten behoeve van de afhandeling van het Greetz verrassingspakket. Greetz zal deze gegevens daarna verwijderen en niet voor andere doeleinden gebruiken. Qmusic zal de gegevens verder niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

5) De Prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) Indien de gewonnen prijzen niet voorradig zijn en dus niet (meer) te bestellen, zal Qmusic een vergelijkbare prijs aanbieden waarvan de waarde overeenkomt met de oorspronkelijke prijs. 

8) Correspondentie  over prijs- en/of productafwijkingen, anders dan hierboven gecommuniceerd, is niet mogelijk.

9) Prijzen worden binnen 6 weken naar de prijswinnaars verstuurd. Qmusic is niet aansprakelijk voor eventuele langere levertijden van leveranciers en/of postorderbedrijven. 

10) Indien de Prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Q-music Nederland BV.
t.a.v. Programma-afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM 

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.0

Klik hier om terug te gaan naar de actiepagina