• Ga naar de première van 'Ralph Breaks The Internet'
  • Inclusief 'Ralph Breaks The Internet' goodie pakket
  • Maak kans van 3 t/m 7 december bij Kai Merckx (actievoorwaarden)

Klaar voor een wereld vol internetgekkies, Disney-prinsessen en uit de hand gelopen videospelletjes? Dit en nog veel meer zie je vanaf 12 december in de nieuwe Disney-animatie film 'Ralph Breaks The Internet', met in de hoofdrol Wreck it Ralph en zijn BFF Vanellope.

Kun jij niet wachten tot 12 december? Dan ben je bij Q-dj Kai Merckx aan het goede adres! Daar maak je namelijk kans op toegang tot de exclusieve voorpremière. Ralph breekt namelijk niet alleen het internet, maar ook de radio!

Zo maak je kans

Op de meest random momenten kan Ralph inbreken in het programma van Kai Merckx, elke werkdag tussen 21.00 en 00.00 uur. Hoor je Ralph voorbij komen? Stuur dan direct een bericht met 'Break the internet' via de Qmusic app. 

Heb jij het eerste bericht gestuurd? Dan win je 4 (!) tickets voor de première van 'Ralph Breaks The Internet' op 8 december in Amsterdam én een Wreck it Ralph-goodiebag met daarin een beker, hoodie én een t-shirt.

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag meespelen.