• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Robbie Williams op Q hoort
  • Actie: maandag 24 oktober t/m woensdag 2 november 2016
  • Wanneer: woensdag 2 november

>>> Check hier de beelden van Robbie Williams in the Qube <<<

Mister Robbie F*cking Williams, zo noemt hij zichzelf graag. En dat mag hij, want na twaalf albums, tientallen hits, uitverkochte wereldtournee's én drie keer nummer 1 notering in de Q-top 1000 verdien je die titel ook.

Robbie Williams begon in 1990 als Take That-lid, maar 26 jaar later is hij uitgegroeid tot één van de grootste entertainers die de muziekwereld rijk is. Want entertainen kan hij als de beste, en wie weet entertaint hij jou binnenkort wel...

Live en Dichtbij

Het is misschien wel de grootste eer die we ooit gehad hebben, Robbie Williams mogen ontvangen in the Qube. Een zeer intiem optreden, voor jou als Q-luisteraar. Wil jij bij deze speciale gig zijn? Zorg dan dat je je radio afstemt op Q en misschien ga jij Mister Williams live zien tijdens the Qube. Deze editie van the Qube is onderdeel van het tv-programma Soundcheckers met Mattie & Wietze en zie je vanaf 4 november op KPN Presenteert.

Hoor je tijdens de actieperiode tussen 06:00 en 23:59 uur één van Robbie's hits voorbij komen, bel dan direct de studio op 0909 9596. Kom je in de uitzending? Dan win je direct exclusieve toegang tot the Qube voor 2 personen én zijn nieuwste album The Heavy Entertainment Show met daarop de hit 'Party Like A Russian'.

Let op, om mee te spelen aan deze actie moet je 18 jaar of ouder zijn.