Close Qmusic

Qmusic actionheader pech

Bij SNS ben je met je betaalrekening verzekerd tegen pech

Want bij SNS Betalen zit standaard een aankoopverzekering, daarmee zijn veel aankopen 30 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Ook online aankopen. Zo kun je onbezorgd genieten van je aankopen.

Kijk op snsbank.nl

Weg Met Je Pech

Heb jij nét iets nieuws gekocht en is het nu al kapot, verloren of gestolen? Heb je bijvoorbeeld dat nieuwe servies laten vallen toen je het thuis uitpakte? Of is je nieuwe fiets na één ritje al gejat bij de supermarkt? Of heb je per ongeluk je tas laten staan in de trein? Dan moeten we jou hebben!

Geef jouw pechgeval door aan Mattie & Wietze en misschien staan ze binnenkort bij jou voor de deur en wordt jouw servies, fiets, tas, of wat dan ook vervangen door een nieuwe. Weg met je pech!

Verholpen pechverhalen

Weg met je Pech, én een compleet avontuur! Q-luisteraar Sanne wist niet wat haar overkwam..


Éíndelijk had Brandon een eigen fiets, totdat iemand anders op Koningsdag besloot Brandon's fiets mee te nemen. Gelukkig kan hij mede dankzij de aankoopverzekering van SNS Betalen nu alsnog fietsen!

Gelukkig kan Jildau door de Aankoopverzekering van SNS Betalen weer mooie foto's maken. En dat komt mooi uit met een kleintje onderweg!Oei! Laura had haar nieuwe blouse pas twee keer gedragen, toen ze hem te heet gewassen bleek te hebben. Marieke bracht haar een gloednieuw exemplaar, mede mogelijk gemaakt door de aankoopverzekering van SNS Betalen!

Iets te snel de trein uitgestapt zonder haar gloedjenieuwe hockeystick. Gelukkig kan Maureen nu weer de sterren van de hemel spelen! Aangeboden door de Aankoopverzekering van SNS Betalen!


De vakantie van Bram viel in het water... althans zijn gloednieuwe koptelefoon. Dankzij Marieke kan hij nu weer van zijn muziek genieten, mede mogelijk gemaakt door de

aankoopverzekering van SNS Betalen!

KRAK! Dat zei de bril van Q-luisteraar Aniek, vlak na dat ze hem kocht... Nota bene op vrijdag de 13e wordt haar pech verholpen door een nieuwe bril, aangeboden door de Aankoopverzekering van SNS Betalen!

Een nieuwe badkamer vraagt om een flitsende pot, maar bij het "installeren" van het pas aangeschafte toilet van Ilonka kwam er al gelijk een barst in. Pech! Maar nu kan ze weer gerust het kleinste kamertje van het huis bezoeken, mede mogelijk gemaakt door de Aankoopverzekering van SNS Betalen!

De omafiets van Britt was ook echt de fiets van haar oma geweest. Heel rot toen bleek dat iemand haar fiets had gestolen, maar dankzij Marieke rijdt ze weer vrolijk rond in Rotterdam, mede mogelijk gemaakt door de Aankoopverzekering van SNS Betalen!

Q-luisteraar Kay-Lee had een iets té gezellige Koningsnacht en verloor haar nieuwe horloge. Nu kan ze weer gerust klokkijken. (Mede mogelijk gemaakt door de Aankoopverzekering van SNS Betalen)

En Q-luisteraar Juliëtte is herenigd met haar geliefde Dinosaurus Onesie die ze online kocht. (Mede mogelijk gemaakt door de Aankoopverzekering van SNS Betalen)

Het bed dat Paulien kocht brak tijdens het in elkaar zetten al doormidden, nu mag ze het opnieuw proberen! (Mede mogelijk gemaakt door de aankoopverzekering van SNS Betalen)


Meld je aan voor Weg met je Pech