• Win winterse prijzen door te luisteren naar kersthits op Q
  • Van wasmachines tot Q-sokken
  • Van 22 december (06:00 uur) t/m 26 december (18:00 uur)
  • Catch The Christmas Hit 2021 is afgelopen

Het is kerst, de mooiste tijd van het jaar! Wat daar absoluut niet bij kan ontbreken zijn de heerlijke kersthits. Dit jaar kun jij hele toffe prijzen winnen door zoveel mogelijk kersthits af te strepen in de Q-app met Catch the Christmas Hit. Denk bijvoorbeeld aan een Beko wasmachine met onderdelen gemaakt van gerecycled plastic afval!

Scoor punten

Meespelen is easy! Download de Qmusic app (mocht je dat nog niet gedaan hebben) en klik onderaan in het menu in de app op CHRISTMAS HIT. Er verschijnt nu een kaart met de titels en artiesten van een aantal kersthits.

Hoor je één van de liedjes op jouw kaart voorbijkomen op de radio?* Dan heb je de gehele duur van dat nummer om hem aan te klikken in de app. Heb je op tijd gedrukt? Dan scoor je punten! 

Je kunt extra snel punten verdienen door binnen een bepaalde tijd de volgende hit te vangen. De zogeheten multiplier loopt steeds verder op, maar de tijd die je hebt om een volgende track af te vinken wordt steeds korter...

Je verdiende punten bepalen aan het einde van het spel jouw positie in het klassement. De plekken 1 t/m 50 winnen een prijs die gekoppeld is aan de positie in het klassement.

*Let op: Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic Christmas, Foute Uur non-stop, Qmusic non-stop etc.

Maak kans op winterse prijzen

De actie start op 22 december om 06:00 uur. Meespelen kan 24 uur per dag (m.u.v. de mixprogramma's op zaterdagavond en -nacht). Je punten blijven de hele actieperiode (t/m 26 december, 18:00 uur) staan.

De prijzenshop is goed gevuld met prijzen, maar er zijn meer spelers dan prijzen. Dus zorg dat je goed luistert naar Q en zoveel mogelijk punten scoort! 

Benieuwd wat je kunt winnen? Jouw positie in het klassement bepaalt wat je wint.

Plek 1 t/m 3 - Beko wasmachine voor een witte kerst ;-)
Plek 4 - Movie pass voor 3 maanden Vue
Plek 5 en 6 - Giftcard Vue
Plek 7 t/m 26 - Skihandschoenen
Plek 27 t/m 36 - Draadloze oplader
Plek 37 t/m 50 - Q-wintersokken

Ben je op plek 1 t/m 50 beland? Dan krijg je na afloop van het spel persoonlijk bericht over de gewonnen prijs!

Download de Q-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier. En zorg dat je ingelogd bent als Q-member!

DOWNLOAD DE APP

Lees hier de actievoorwaarden

Let op! Er zal meer vraag dan aanbod zijn voor bepaalde maten, dus de kans is aanwezig dat je niet jouw gewenste maat weet te bemachtigen.