• Je kan niet meer stemmen! Luister vanaf maandag 24 juni 9.00 uur naar de Q-Top 500 van het Foute Uur
  • Bij iedere 500 ingestuurde lijstjes een extra Fout Uur op Qmusic
  • Luister van 24 t/m 28 juni naar de definitieve Top 500 van het Foute Uur
  • Koop de allerlaatste tickets voor de Foute Party

*Update: Je kan helaas niet meer stemmen. Check hier de top 489 al vast!

Kan jij ook écht niet meer wachten totdat de Foute Party begint? Begin je al een beetje onrustig op je stoel te wiebelen wanneer het Foute Uur begint? Ligt je outfit al weken te shinen in de slaapkamer, klaar om aangetrokken te worden? Lucky you, want de Foute Stemweek is begonnen!

STEM! 

Schuif alles opzij, blok het komende kwartier in je agenda want je kan NU stemmen op jouw favorieten uit de Top 500 van het Foute Uur! Duik hieronder in de lijst vol gouden hits en stel jouw ultieme Foute Uur top 40 samen! En het leuke is... bij iedere 500 lijstjes die zijn binnengekomen, draaien we tijdens de Foute Stemweek een extra Foute Uur op de radio.

*Update: Je kan helaas niet meer stemmen. Vanaf maandag 24 juni 9.00 hoor je de Foutste lijst der Foute lijsten; De Q-Top 500 van het Foute Uur!

De Foute Party

Ja, ja! Ook dit jaar is het weer twee avonden volle bak meezingen in de Brabanthallen. Heb jij nog geen tickets voor de Foute Party? De zaterdag is al helemaal uitverkocht, maar de allerlaatste tickets voor de vrijdag scoor je hier!