• Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 (20:00-03:00 uur)
  • Foute Party 2019 = uitverkocht

Het leukste feest van het jaar staat voor de deur: de Qmusic Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch! Met natuurlijk de Qmusic-dj's en heel veel foute muziek. Maar ook Snollebollekes, Gerard Joling, DJ Paul Elstak, Ch!pz, Het Feestteam, Re-Play en Syb van der Ploeg staan dit jaar op het podium. Nieuw deze editie is de Foute Party Band voor nog meer foute meezingers. En alleen op vrijdag: een optreden van Tino Martin, de man van het Foute Anthem 2019 'Zij Weet Het'.

Let op: dit is het enige officiële verkooppunt. Wees voorzichtig met malafide webshops. 
Restitutie van aangekochte tickets is niet mogelijk. Andere ticket gerelateerde vragen?  Mail naar defouteparty@eventbrite.nl

Let op: minimumleeftijd is 18 jaar!

Hitteplan

In verband met de hitte nemen we maatregelen. 

  • De zalen worden ’s nachts goed gekoeld. Maar mensen (ja jullie) geven hitte af, dus het zal wel warm zijn. Houd hier rekening mee.
  • Zoals Nelly al ooit rapte: It’s gettin’ hot in herre - So take off all your clothes! Nou, niet ALL your clothes, maar we willen je wel adviseren om je luchtig te kleden. Een dikke pooierjas is heel fout, maar ook heel heet. Niet doen. (Nelly – Hot In Herre staat trouwens op nummer 428 in de Top 500 van het Foute Uur)
  • De tussenhal is voorzien van vernevelaars waar je na je dansje even op adem kunt komen.
  • Drink genoeg gemeentepils (water)! Flesjes water mogen niet mee naar binnen, maar er is voldoende water aanwezig. Onder andere op de toiletten. Je hebt het vast geleerd bij biologie: als je minder gaat plassen dan normaal of als je urine donkerder wordt, drink dan meer water.
  • Drink verantwoord, houd rekening met alcohol.
  • Let een beetje op elkaar! Schakel waar nodig EHBO of Security in.

Geen Bob?

Makkelijk, gezellig en voordelig met de bus naar de Foute Party? Via Partybussen.nl regel je het eenvoudig en snel. Mogelijkheid tot de aanschaf van losse bustickets, groepsboekingen en combi-tickets (bus + entree). 

Parkeren

Mocht je een Bob hebben in het party gezelschap en je komt met de auto, dan is onderstaande informatie handig om te weten. Parkeertickets koop je via de Brabanthallen. Er zijn een aantal opties:

  • Premium tickets. Minder ver lopen, meer kracht sparen om te dansen op de Foute Party. 
  • Regular tickets. Iets verder lopen, maar daarna word je ruimschoots beloond.

Lockers

Extra snel de dansvloer op? Regel dan nu alvast je locker! Zo ben je verzekerd van een kluisje en loop je niet te sjouwen met je spullen!

Scoor nog snel jouw outfit!

Je bent pas echt klaar voor de Foute Party als je je outfit in huis hebt! Van shiny Abba-outfits tot foute 90s trainingspakken; bij Carnavalskleding.nl hebben ze altijd de perfecte outfit voor een fout feestje! Nieuwsgierig? Check snel de shop!

Vast in de sfeer komen?

Check dan hier de officiële aftermovie van de Foute Party 2018. Begin maar vast met aftellen!


Huisregels

Om het feest voor iedereen leuk te houden, gelden er een aantal regels. Klik hier om de huisregels voor de Foute Party 2019 te lezen (klik op de link en scroll iets naar beneden).