• Let op: Het exclusieve optreden van George Ezra op vrijdagmiddag 5 augustus is verplaatst naar maandagmiddag 5 december
  • Win nog toegang t/m vrijdag 5 augustus (tot 12:00 uur) voor de nieuwe datum

Het intieme concert van George Ezra in the Qube op vrijdag 5 augustus kon niet doorgaan vanwege privéomstandigheden. We hebben samen met George Ezra gezocht naar een nieuwe datum om het intieme concert alsnog in te halen, we zijn uitgekomen op maandagmiddag 5 december. Alle prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de nieuwe datum.

Het is alweer ruim 9 maanden geleden dat de laatste artiest in the Qube stond, dus hoog tijd om het podium weer af te stoffen voor de volgende muzikale gast! Op 1 maart 2023 staat hij in de Ziggo Dome waar duizenden fans 'Budapest' of 'Green Green Grass' mee zullen zingen, maar vrijdag 5 augustus geeft George Ezra een heel exclusief en intiem optreden voor maar een paar fans. En daar kun jij bij zijn!

WIN TOEGANG

Hoor jij van vrijdag 29 juli (vanaf 19:00 uur) t/m vrijdag 5 augustus tussen 06:00 uur en 01:00 uur (5 augustus tussen 06:00 uur en 12:00 uur) een track van George Ezra op Q? Stuur dan GEORGE EZRA in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan mag jij samen met een vriend(in) naar super exclusieve optreden van George Ezra in the Qube!


THE QUBE

Eerder stonden o.a. Ed SheeranThe ScriptRobbie WilliamsDua LipaBebe Rexha5SOS en Armin van Buuren al op het podium in the Qube. Toegang voor the Qube is niet te koop, maar alleen te winnen bij Qmusic. In the Qube sta je dichterbij je favoriete artiesten dan ooit. In de intieme concertzaal is maar ruimte voor een paar fans en daarmee is ieder optreden superexclusief.

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus NIET meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden